Georgina Verbaan en Chris Zegers leukste dates

Uit het jaarlijkse single onderzoek van Lexa.nl uitgevoerd door Maurice de Hond blijkt dat een date met Georgina Verbaan en Chris Zegers hoog op het verlanglijstje staat van de Nederlandse singles. Als het gaat om een spannende date over de grens dan kiezen de mannen voor actrice Jennifer Aniston en de vrouwelijke singles voor acteur George Clooney.

 

Leukste single vrouwen
Actrice Georgina Verbaan  en presentatrice Floortje Dessing (vorig nog als vierde geëindigd) zijn volgens de ondervraagde mannelijke singles de leukste BN’ers waar zij graag een keer mee op date willen. Zij laten hiermee actrices Gigi Ravelli en Hanna Verboom achter zich. Als het gaat om een date met een internationale celebrity, dan zien de heren een date met Jennifer Aniston het meeste zitten. Zij wordt gevolgd door de actrices Drew Barrymore en Kirsten Dunst. Actrice Denise Richards en zangeres Britney Spears moeten genoegen nemen met een gedeelde vierde plaats.

 
Leukste single mannen
Waar Chris Zegers in 2008 de top 3 niet haalde, staat hij nu bovenaan, gevolgd door Johnny de Mol en presentator Jort Kelder. Net buiten de top 3  vielen dj Gijs Staverman en voetballer Wesley Sneijder.  Zoeken de dames het iets verder van huis, dan gaan zij graag op de koffie bij George Clooney. Deze tot tweemaal toe uitgeroepen ’sexiest man alive’ laat de acteurs Wentworth Miller (Prison Break) en Jake Gyllenhaal achter zich.

De singlesmarkt in beweging
De leukste bekende singles die vorig jaar in de top vijf voorkwamen hebben nu bijna allemaal een relatie. De winnaar van vorig jaar, zanger Xander de Buisonjé, heeft zelfs onlangs aangekondigd te gaan trouwen en ook winnares Doutzen Kroes is nu bezet.  Hetzelfde geldt ook Lieke van Lexmond, vorig jaar nog tweede maar nu alweer een tijdje gelukkig met haar GTST collega Mark van Eeuwen.

 
”Het is nu voor het tweede jaar dat wij de verkiezing ’Leukste bekende single om te daten’ organiseren. In de editie van dit jaar waren we ook nieuwsgierig naar de leukste internationale single. Conclusie is dat de ’singlemarkt’ ook in sterrenland constant in beweging is. Bij Lexa.nl is dat net zo en hebben we één nieuwe inschrijving per minuut en een database van ruim 1.6 miljoen singles, dus daar zit altijd wel iemand tussen om te daten”, aldus Stefan van den Berg, directeur Lexa.nl.

Onderzoek

Dit onderzoek in opdracht van datingsite Lexa.nl is uitgevoerd door Peil.nl van Maurice de Hond onder 500 singles in de leeftijd 25-45 jaar.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?