vrouw naar bed

Gemiddelde vrouw is zes uur in de weer voor

Zes uur zouden vrouwen erover doen om zich klaar te maken voor een avond waarvan ze weten dat hij wellicht in bed zal eindigen. Zodra vrouwen namelijk beslist hebben ‘dat het zover is’, willen ze er op hun best uitzien.

Kapper

Zo gaat bijna vier op de vijf vrouwen de dag zelf naar de kapper, boekt één op de drie een gelaatsverzorging – zodat haar gezicht de ochtend nadien straalt – en pakken evenveel vrouwen nog een kleurtje met behulp van een zelfbruiner. Dat blijkt uit een rondvraag bij 1.000 Britse vrouwen.

Ontharing

Nog een essentiële voorbereiding is ontharing: zo’n 53 procent van de vrouwen die weten dat ze seks zullen hebben, maken hiervoor een afspraak bij de schoonheidsspecialiste. En de overgrote meerderheid vermijdt koolhydraten de avond voor de grote dag – zodat hun buik tijdens de date zo plat mogelijk is.

Vers beddengoed

Gelukkig denken vrouwen niet alleen aan zichzelf: zowat een vijfde staat erop vers bedlinnen te voorzien voor hun toekomstige bedpartner.

Bron: Nieuwsblad

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!