bootcamp ouderen plezier

Gelukshormonen, zweten en daten

Elkaar diep in de ogen kijken terwijl je buikspieroefeningen doet en over boomstammen springt. Elkaar motiveren om nog net even die paar squats extra te maken. Sporten, lachen en daten tegelijk. Of gewoon lekker wandelen in de natuur. Als je van bewegen houdt en van natuur, dan is het natuurlijk fantastisch als je iemand ontmoet die daar ook van houdt. Daarom organiseert speeddaten.nl nu niet alleen ‘gewone’ en online speeddates maar ook wandel speeddates en bootcamp speeddates.

Buiten waar de vogeltjes fluiten

Maak een wandeling in de natuur van maximaal vijf kilometer, terwijl je regelmatig wisselt van gespreks- en wandelpartner. Tijdens een wandeling van zo’n 1,5 uur onder begeleiding van natuur expert Johan van Herk, geniet je van al het moois Nederland je te bieden heeft. Qua dates en natuur!

Bootcampen en daten… Hoe dan?

Tijdens een niet te intensieve bootcamp wissel je bij verschillende oefeningen van partner. Je hebt hierdoor ‘dates’ tijdens een warming up met lichte cardio elementen. Daarna ga je wat kracht training doen, met oefeningen die je naast of tegenover elkaar kan doen. En tussendoor natuurlijk wat rennen in de natuur en een gezellige cooling down. De ervaren bootcampinstructeur zorgt er voor dat er ruimte is om te praten, dus het is niet alleen hard werken. Waar je kunt bootcamp-daten ontdek je hier!

“Rowena: ik ben jaren single geweest en achteraf dacht ik: Waarom ben ik niet vaker naar sport evenementen gegaan om daar een leuke man tegen te komen? Dat zijn mijn types! Maar ja, het nadeel daarvan is, dat je niet weet wie er single is. En getrouwde mannen kwam ik genoeg tegen. Dat is waarom een sport of wandel event bij een singleorganisatie perfect is!”

Wetenschappelijk onderbouwd

Speeddaten.nl heeft hierbij natuurlijk ook goed gekeken naar wat er door de jaren heen uit onderzoek is gebleken:

  • Bewegen zorgt voor endorfine: het gelukshormoon.
  • Bewegen zorgt voor rust in je hoofd en vermindert stress
  • Bewegen bevordert een goede nachtrust en komt je productiviteit en creativiteit ten goede
  • Bewegen geeft je meer energie
  • Tijdens het wandelen In de natuur praat je veel makkelijker en kan je je beter focussen op je gesprekspartner
  • Met sporten bouw je spiermassa op, krijg je een betere lichaamshouding, je bloedcirculatie wordt beter, je huid oogt frisser en dat zorgt er allemaal voor dat je je veel zelfverzekerder voelt.

En dit is precies wat je allemaal kan gebruiken bij het daten. Want: mensen voelen zich van nature aangetrokken tot fitte, gezond uitziende mensen die het uitstralen dat ze lekker in hun vel zitten. Dit is niet eens bewust, maar vooral onbewust.

Wil je dus eens speeddaten, maar dan helemaal anders? Houd je van de natuur en wandelen, of ben je eigenlijk wel een sportfanaat en zou je graag gelijk gestemde singles ontmoeten? Dan kom je bij  speeddaten.nl aan je trekken.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam