gelukkiger in de liefde
5 September 2017

Gelukkiger in de liefde

Wanneer er een mogelijkheid is om gelukkiger te worden in de liefde, wie zou daar dan geen gebruik van willen maken. Diep in iemands ogen kijken, zoals geliefden doen, blijkt gevoelens van verliefdheid te stimuleren. Zelfs in die mate dat je denkt dat je verliefd bent.

Diep in elkaars ogen kijken

Het aspect van diep bij de ander in de ogen kijken en het gevolg daarvan, kwam naar voren in een experiment. Mensen die elkaar niet kenden moesten bij elkaar in de ogen kijken en proberen te ontfutselen waar de ander aan dacht. Dus of er mate van enige telepathie was. Dat kwam niet naar voren. Wat wel naar voren kwam was dat mensen enkel door diep in elkaars ogen te kijken een licht amoureus gevoel kregen of zelfs echte affectie gingen voelen.

Gedrag beïnvloedt gevoel

Wat hieruit naar voren komt is dat het belangrijk is hoe we ons gedragen. Ons gedrag beïnvloedt namelijk ons gevoel. Er komt een volgorde naar voren waarin we dingen doen. We voelen ons vrolijk en daarom zingen we. We hebben honger en daarom gaan we eten. We zijn verliefd en daarom lopen we met een grote glimlach rond. Door aan deze volgorde vast te houden, beperken we onszelf. Misschien is deze beperking wel de reden dat mensen niet gelukkig zijn in de liefde.

Positieve verandering

Je gaat pas aardig doen tegen iemand, als die ook aardig doet tegen jou. Je denkt pas gelukkig te kunnen worden, als je een partner naast je hebt staan. Laat deze volgorde eens los en probeer het eens andersom. Doe aardig tegen iemand ook al is daar niet meteen reden voor. Ga gewoon naar dansles, ook al voel je je niet zo happy vandaag. Door anders te gaan doen, ga je anders voelen en denken. Het is een heel snelle manier naar een positieve verandering door enkel anders te doen of een andere situatie op te zoeken.

Gelukkiger in de liefde

Heb je een relatie, probeer dan weer meer tot elkaar te komen door iets nieuws te doen. Jullie komen hierdoor uit jullie comfortzone. Doe samen iets avontuurlijks, waarbij je elkaar moet helpen en vertrouwen. Jullie band wordt weer meer voelbaar. Heb je nog geen relatie, bedenk dan dat je de stemming van mensen om je heen kunt beïnvloeden door te gaan sporten, lachen en lief te hebben. Wacht niet tot de liefde naar jou toe komt, ga naar de liefde toe. Wie doet alsof de wereld vol liefde is treft haar veel vaker. Gelukkiger worden in de liefde, dat wil tot iedereen.

Bron: Liefde in tijden van Facebook

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Alcohol en verliefdheid hebben hetzelfde effect

Dronken van verliefdheid? Dat kan wel degelijk zo blijkt uit een...

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé...

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde...

Succesvol daten? Tips van de experts!

“Ik voel geen klik.” “Ik ben niet verliefd.” Of: “We passen...

Is het lust of toch liefde?

Je hebt jezelf vast ook wel eens afgevraagd, wat voel ik...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

advertentie