geluk is een keuze
18 June 2016

Geluk zonder relatie vind je zo

Wanneer je over de top verliefd bent, de vlinders door je lijf gieren dan kent jouw geluksgevoel geen grenzen. Maar wat nou als je single bent en het er nog niet naar uitziet dat daar verandering in komt? Dan kom je steeds meer tot de ontdekking dat je het geluk toch vooral bij en in jezelf moet zoeken. Voor deze 6 geluks-elementen heb je in ieder geval geen relatie nodig.

1# Geluk in je carrière 
We hebben allemaal wel één of meerdere doelen in ons leven. Of dat nou hard werken voor een schitterende carrière is of zorgen voor je kinderen. Het gevoel van geluk als je iets hebt bereikt, kun je niet vinden in een relatie.

2# Geluk met je vrienden
Een partner kan natuurlijk je beste maatje zijn wanneer je die tegen het lijf loopt maar het is ook erg belangrijk om je eigen vrienden te hebben. Want bij wie moet je anders terecht als het even niet zo lekker loopt in je leven?

3# Geluk met je eigen karakter
Als je niet gelukkig bent met jezelf, dan verandert dit ook niet als je een nieuw iemand ontmoet. Het leven draait om jezelf leren kennen en vervolgens te groeien, dus zorg er eerst voor dat je bent wie je wil zijn.

4# Spiritueel geluk
Je ziel is van jou. Of je nou gelooft in God, het vliegende spaghetti-monster of atheïst bent: je moet je eigen conclusies trekken. Voor jezelf duidelijk hebben wat je belangrijk vindt is ook een aspect van geluk.

5# Lichamelijk geluk
Je nieuwe liefje kan vijf keer op een dag zeggen dat je prachtig bent, maar als jij niet blij bent met je lichaam verandert er niets aan jouw mindset. Natuurlijk kan het wel helpen, maar het echte werk is aan jou.

6# Geluk met creativiteit
Iedereen heeft een creatieve kant, daar hoef je geen schrijver of kunstenaar voor te zijn. Er zijn genoeg andere manieren om je creativiteit te uiten. Bijvoorbeeld: de manier waarop jij je kleedt, hoe jij je huis inricht of hoe jij je eten klaarmaakt. Dit kan je niet uiten in een relatie. Dit heeft met je eigen geluk te maken.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Hoe word je een Happy Single? 19 tips

Sommige mensen zijn van nature gelukkig alleen. Maar voor anderen is...

Happy single zijn? Zo doe je het!

Ga jij lekker solo door het leven? Alleen maar wel gelukkig?...

Blijf in contact en ontmoet elkaar in de liefde: Happn breidt haar diensten uit

Nu blijkt dat we in ieder geval tot 28 april zo...

Een zus verhoogt je geluksgevoel

Heb jij een zus, of zelfs meerdere zussen? Mazzel! Het blijkt...

Singles zijn steeds vaker gelukkig

Uit een Duits onderzoek over het liefdesleven van 2.500 mensen tussen...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie