datingsites vergelijken

Geld verdienen met seksspeeltjes testen!

Hou je wel van een goed seksspeeltje? Even opletten dan! Je kunt er namelijk je werk van maken als je reageert op een vacature van het Engelse bedrijf Love Woo.

Testing, testing..

Ja ja, je leest het goed: betaald seksspeeltjes uit testen. Twee dagen per week moet je naar het kantoor voor meetings en trainingen met je team, maar verder mag je thuis ontdekken wat de functies zijn van de nieuwste speeltjes. En ook fijn: het verdient best lekker, namelijk 28.000 pond (30.400 euro!) per jaar.

Hot or not

Wat je daarvoor moet doen, is bepalen of de producten ‘hot’ genoeg zijn. Als dit niet het geval is, wordt er van je verwacht dat je meedenkt over hoe het speeltje ‘hotter’ kan worden. Uiteindelijk schrijf je in een review al je bevindingen.

Solliciteren in Londen

Lijkt deze baan in Londen je spannend genoeg? Je kunt via de site van Love Woo reageren op de vacature. Wees er snel bij; je sollicitatie moet binnen zijn voor 15 september.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.