Zat jij ook weer aan de buis gekluisterd voor het populaire datingprogramma Boer zoekt Vrouw? Boer Geert maakt de tongen behoorlijk los met zijn uitspraken als ‘de hangende puntjes’. De hashtag #geilegeert is geboren. Er is inmiddels een speciale Facebook Pagina waar de bijzondere quotes van boer Geert bekeken kunnen worden. 

Boer Geert en de vrouwtjes

Gisteravond keken ongeveer 200.000 meer mensen naar Boer Zoekt Vrouw gekeken dan vorige week. Met name de escapades van boer Geert (65) met de dames Ada, Hetty en Mary worden vanochtend besproken bij de koffie. Hij kroelde en zoende er op de eerste dag van de logeerweek direct op los.

Datende boeren

Boer Zoekt Vrouw beleefde vorige week nog een ‘dipje’ als het gaat om de kijkcijfers. Voor het eerst sinds de start van het nieuwe seizoen trok het programma toen minder kijkers dan de vorige keer. Bijna 4 miljoen mensen (3.991.000) keken vorige week naar de verrichtingen van de boeren. De week daarvoor waren dat er ruim 4,2 miljoen.

Geile Geert

Tijdens de uitzending van gisteravond was groente- en fruitteler Geert een veelbesproken onderwerp op Twitter. Onder anderen presentatrice Froukje de Both gebruikte de term ‘Geile Geert’, die op het medium werd toegepast als hashtag. ,,Geile Geert heeft er zin, die wil helemaal geen Utopia kijken”, schreef De Both. Bekijk de overige opmerkelijke quotes op de Facebook pagina van Boer Geert.

Boer Geert