ontmoet singles

Geheimen bij mannen niet veilig

De gemiddelde man vertelt een geheim binnen drie uur aan iemand anders, zo blijkt uit een nieuw onderzoek. Vrouwen doen dat pas veertig minuten later.

Binnen 3 uur ligt je geheim op straat

De gemiddelde man vertelt een geheim na twee uur en 47 minuten aan iemand anders. Dat blijkt uit een onderzoek onder tweeduizend volwassen mannen en  vrouwen, zo schrijft de Daily Mail.

Goed geheim bewaren

Eén op de tien mannen vertelt een geheim al binnen tien minuten door, maar toch vindt 92 procent van de ondervraagde mannen dat hij goed een geheim kan bewaren.

Roddelen door mannen

Mannen roddelen vooral graag over een vriend die een affaire heeft, een liegende college of liefdesrelaties op het werk. Zo’n 5 procent van de mannen vertelt een roddel tegen minimaal vijf mensen, waaronder zijn partner, vrienden en collega’s.

Ruzie

Mannen krijgen ook vaker ruzie met vrienden en collega’s omdat ze hun mond niet kunnen houden. Ruim 30 procent van de ondervraagde mannen heeft wel eens ruzie gekregen omdat hij roddelde en 10 procent heeft er nog steeds ruzie door. Van de ondervraagde vrouwen heeft 25 procent wel eens ruzie gekregen omdat ze roddelde.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.