ontmoet singles

Geheimen bij mannen niet veilig

De gemiddelde man vertelt een geheim binnen drie uur aan iemand anders, zo blijkt uit een nieuw onderzoek. Vrouwen doen dat pas veertig minuten later.

Binnen 3 uur ligt je geheim op straat

De gemiddelde man vertelt een geheim na twee uur en 47 minuten aan iemand anders. Dat blijkt uit een onderzoek onder tweeduizend volwassen mannen en  vrouwen, zo schrijft de Daily Mail.

Goed geheim bewaren

Eén op de tien mannen vertelt een geheim al binnen tien minuten door, maar toch vindt 92 procent van de ondervraagde mannen dat hij goed een geheim kan bewaren.

Roddelen door mannen

Mannen roddelen vooral graag over een vriend die een affaire heeft, een liegende college of liefdesrelaties op het werk. Zo’n 5 procent van de mannen vertelt een roddel tegen minimaal vijf mensen, waaronder zijn partner, vrienden en collega’s.

Ruzie

Mannen krijgen ook vaker ruzie met vrienden en collega’s omdat ze hun mond niet kunnen houden. Ruim 30 procent van de ondervraagde mannen heeft wel eens ruzie gekregen omdat hij roddelde en 10 procent heeft er nog steeds ruzie door. Van de ondervraagde vrouwen heeft 25 procent wel eens ruzie gekregen omdat ze roddelde.

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.
snacken na stappen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Snack attack? Dit zegt het over jouw karakter

Wist je dat jouw eetpatronen iets zeggen over jouw persoonlijkheid en karakter? Nou, wij ook niet maar misschien dat je na het lezen van deze voorbeelden jezelf er ook helemaal in herkent!
By Moniek ·
26 oktober 2021

Geweldige vintage woonschatten vind je hier

Dol op tweedehands, vintage en design speuren op rommelmarkten? wist je dat je ook in de winter prima op zoek kan naar nieuwe woonschatten voor een prikkie?