de juiste date vinden

Geen zin in seks? Dit zijn zalige alternatieven

We hebben nu eenmaal niet altijd evenveel zin in seks en daar is helemaal niets mis mee. Fysieke klachten, kopzorgen, stress, … wat de reden ook mag zijn, als koppel kan je nog op heel veel andere manieren van elkaar genieten. Ontdek hier enkele heerlijke alternatieven.

Samen onder water

Niets is zo leuk als elkaars lichaam verkennen met schuimende, lekker geurende zeep. Laat ook je hoofd en haren intens masseren en geef je partner diezelfde relaxerende ervaring. Douche of bad, zolang er maar een full body inwrijfsessie met bodylotion op volgt.

Tintelingen

Geen zin in een wasritueel, maar wel in een hoofdmassage? Haal dan de Tingler in huis. Tintelingen en een lichaam vol kippenvel gegarandeerd.

Intens knuffelen

Elkaar knuffelen is veel meer dan een passieve activiteit voor na het vrijen. Je kan het beter zien als een intieme daad waar je met je hele lijf van kan genieten. Kruip lekker knus bij elkaar met vervlochten ledematen en ontspan.

Zoete zonde

Verwen elkaar met een zalige zoete zonde. Je partner zijn of haar favoriete dessertje (plagerig) voederen kan best gezellig zijn.

Slow

Sluit je wederhelft in je armen voor een spontane, intieme dans op eender welk plakkerig, romantisch liedje, liefst nog in het midden van de keuken. Geef elkaars handen de ruimte om te voelen en te glijden.

Vingertoppen

Nog een manier om zalig te ontspannen is met je vingertoppen (en/of nagels) door elkaars haren en op de huid (hals, rug, bovenarmen, handpalmen, polsen, …) te strelen. Ook lieve kusjes zijn uiteraard niet uitgesloten.

Bron: Goed Gevoel

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.