wachtwoorden online

Geen ‘vind-ik-niet-leuk’ button, wel emoticons op Facebook

Zat je met smart te wachten op de dislike-button van Facebook zodat je eindelijk je ongenoegen kon uiten? Dan moeten we je teleurstellen want die gaat er vooralsnog niet komen. In plaats daarvan komt Facebook wel met verschillende emoticons.

Al jaren weerklinkt de vraag om een ‘Vind ik niet leuk’-knop op de website, maar Mark Zuckerberg, de baas van Facebook, zag dat niet zitten. Hij kiest als alternatief voor een palet van zes emoticons waarmee gebruikers kunnen reageren op een status.

Reactions

Nu heeft het netwerk officieel aangekondigd op welke manier gebruikers hun emotie bij een Facebook-post kunnen uitspreken. De emojis die daarvoor gebruikt kunnen worden, zullen ‘Reactions‘ gaan heten: zes poppetjes die net wat meer gevoel uitdrukken dan een simpel duimpje omhoog.

Meest voorkomende reacties

De verschillende emoties waarmee gebruikers – naast een gewone ouderwetse like – op een bericht kunnen reageren zijn liefde, hilariteit, blijdschap, verbazing, verdriet en boosheid. Zoals jullie kunnen zien, gaat het niet om een ‘vind ik niet leuk’-knop, schreef Facebook zelf in een post. We hopen in een meer brede zin aan jullie verzoek te hebben voldaan. Volgens het netwerk is er gezocht naar meest voorkomende reacties.

facebook

 

Wanneer ook in Nederland?

Facebook zou vandaag al beginnen met het testen van de nieuwe functie in Ierland en Spanje. Wanneer ze ook in ons land kunnen worden gebruikt, is vooralsnog niet bekend.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!