Ben je van plan binnenkort Parijs weer eens te bezoeken? Dan zal één van de redenen hiervoor kunnen zijn, dat je een nieuwe liefde hebt gevonden. En met nieuwe vlammen wordt vaak de stad Parijs gekozen als stedentrip om elkaar op een romantische manier iets beter te leren kennen. Of heb jij het ook te druk?

Kenny B heeft geen tijd voor Parijs

De zanger Kenny B heeft een mooi lied over Parijs gemaakt, wat echt een hit is. Echter hij heeft het er zo druk mee dat hij voorlopig zeker niet met een vrouw Parijs zal bezoeken. Hij heeft niet eens tijd om met zijn vrienden een drankje te drinken in de kroeg. Het zijn hectische tijden voor hem, maar dat is eigenlijk wat je wilt als artiest.

Tijd te kort

Had hij voorheen genoeg tijd, nu komt hij tijd te kort in een week. Hij rent van interview naar radiostudio, naar tv opnamens en naar studios voor optredens.  Het gaat maar door. Eigenlijk houdt hij van chillen op een terras in de zon, maar ook dat komt nu niet veel van.

Nummer 1-hit Parijs

Natuurlijk is Bron dankbaar dat mensen zijn muziek willen horen.  Maar week in week uit geen tijd hebben voor jezelf, is een klein nadeel. Het succes heeft hem overvallen. Hij is al lange tijd artiest en had in Suriname al vele hits. Nu breekt hij ineens in Nederland door voor het grote publiek met meteen een nummer 1-hit. Hij wordt geleefd, maar beseft dat dit erbij hoort. Op een gegeven moment zal het best wat rustiger worden. Dan zal Bron, die met zijn 53 jaar ook niet meer de jongste is, een beetje opgelucht zijn en weer in zijn tempo kunnen ademhalen.

Vader van 6 kinderen

Dus een bezoekje aan de stad die hij bezingt in zijn hit, past voorlopig niet in zijn hectisch bestaan. Dit kan je volgens hem geen enkele vrouw aandoen. Dus dan maar even geen vrouw in zijn leven. Voor  onenightstands vindt hij zich ook een beetje te oud aan het worden. Bron heeft zes kinderen van verschillende vrouwen, daar zou ik pas moe van worden.

Vrouwen staan in de rij

Door zijn populariteit zou hij niet perse hoeven te gaan daten. De vrouwen staan waarschijnlijk voor hem in de rij. Alleen is hij bang dat het die vrouwen nu gaat om Kenny B en niet om Kenneth. Hij is zich er van bewust dat die aan dacht betrekkelijk is. Straks wanneer hij weer meer tijd heeft wil hij best een relatie, maar dat is volgens hem iets waar je in moet inversteren. Dat heeft hij goed bedacht.