daten met klein budget

Geen seks op eerste date

Ga je zelf na als single vrouw. Wil jij dan meteen op de eerste date al seks met een man? Eerst proberen duidelijk te krijgen dat die nieuwe date de moeite waard is, om nog een keer mee af te spreken, dat is al een opgaaf.

Geen seks op eerste date

Een vrouw die op zoek is naar een nieuwe partner wil geen seks meteen op haar eerste afspraakje en kennismaking met een mogelijke partner. Uit een onderzoek van Mentoday.nl onder ruim 100 single ladies, komt dit naar voren. Ze ontvangt wel graag een goede zoen als afsluiter en maakt graag een nieuwe afspraak, om de ander nog beter te leren kennen.

Natuurlijk zijn er ook vrouwen die het ook tijdens het eerste afspraakje om de seks te doen is, maar dat is slechts 1% van de ondervraagden. In percentages was het aantal vrouwen die een zoen wel zien zitten 45% en 47% van de vrouwen gaat voor een vervolgafspraak. Onderzoek toonde ook reeds aan dat ook mannen niet van de seks zijn op een eerste date.

Afknappers

Vrouwen vinden het een echte afknapper wanneer de man tijdens de eerste date al te ver in het glaasje kijkt. Het kan natuurlijk dat hij een beetje nerveus is en een drankje hem wat losser maakt, maar ladderzat dat is toch echt een paar graadjes te ver.

Serieus op zoek

Van de alleenstaande vrouwen blijkt dat er slechts een paar keer per jaar gedate wordt. Van deze vrouwen gaat het 70% erom gewoon een leuke avond te hebben. Ze zien wel wat er gebeurt, dat klinkt relaxed. Slechts één van de vijf vrouwen gebruikt het daten om serieus op zoek te gaan naar een vaste relatie.

Perfecte man

De perfecte man is volgens hen relaxed, heeft humor en kleedt zich casual en een tikje stoer. Niet glad geschoren is tegenwoordig weer helemaal hip. Bijna 70% van de vrouwen vindt een beetje stoppels aantrekkelijker dan een man met een gladgeschoren kin. Voor een man dus handig om te weten.

Man moet zichzelf zijn

Mannen die kikken op aandacht door veel over zichzelf en grof aan het woord te zijn, maken geen schijn van kans bij zo’n  70% van de vrouwen, die dat gedrag helemaal niks vinden. De voorkeur gaat uit naar een man die vooral zichzelf is. Mannen die mysterieus en vaag overkomen, ook hierin hebben  alleenstaande vrouwen geen trek.

WhatsApp wordt gewaardeerd

Wat wel gewaardeerd wordt is een galante man die de volgende dag van zich laat horen via WhatsApp of sms. Bijna driekwart geeft aan het leuk te vinden als hij initiatief neemt. Wat bij dit fenomeen wel een probleem kan geven is dat vrouwen gewoon andere verwachtingen hebben van appen dan dat mannen dat hebben. En dit kan best discussies veroorzaken. Probeer niet meteen kwaad te worden op hem als hij niet reageert zoals jij zou willen. Hij doet namelijk echt wel zijn best.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam