Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
geen man voor Vera Mann
23 december 2015

Geen man voor Vera Mann

“Op het moment dat ik mijn hart verlies aan iemand, dan word ik vloeibaar”, een uitspraak van Vera Mann in een interview in BN DeStem van 22 december jl. Heeft niet iedereen dat, dacht ik, toen ik dit las. Je bent toch veel kneedbaarder als iemand je hart verwarmt, dan wanneer je je koud voelt en eenzaam. Maar voor Vera op dit moment geen man.

Ze zag haar relatie stuk lopen

Het interview gaat over de moeilijke tijd die Vera achter zich heeft. De pech liet haar niet los. Ze moest voorstellingen afzeggen, omdat ze hernia kreeg. Vervolgens zag ze haar relatie stuk lopen, vriendinnen dood gaan en sinds 30 jaar had ze voor het eerst geen werk. Of het een moeilijke tijd was? Uiteindelijk heeft ze het heerlijkste jaar van haar leven gehad, toen ze zich had overgegeven aan het totale nietsdoen.

Middelmatigheid wil ze niet

Op het moment is ze bezig te werken aan een eigen voorstelling voer een vrouwenleven, waarvoor ze put uit haar eigen leven. Ze heeft sinds haar 12e dag en logboeken bijgehouden, blijkt. Ze wil graag een eigen show maken omdat de liefde voor het vak er niet bij iedereen zo ingebakken zit als bij haar. Dan krijg je middelmatigheid en daar houdt ze absoluut niet van. Om er niet alleen maar over te zeiken, heeft ze zich ten doen gesteld zelf een goede voorstelling te maken.

Hoe kun je middelmatigheid overstijgen? Door alleen maar te repeteren, te eten, administratie te doen, teksten te leren, te slapen. Haar vriendinnen weten dat ze op die momenten niks van haar hoeven te verwachten. Ze gaat als het ware even in een tunnel leven. Of dat niet een enorme opoffering is? Hartsvriendinnen bijvoorbeeld een tijd niet zien, is niet erg. Als het klopt, dan maakt dat niets uit. De repetitietijd ziet zij als iets heerlijks, samen met anderen ben je bezig iets moois te maken.

Intuïtie speelt grote rol

Is elke rol geschikt? Vera luistert vooral naar haar intuïtie bij het kiezen van rollen. In haar privéleven vaart zij ook altijd op intuïtie. Alleen als ze echt voor iemand valt dan is haar intuïtie ver te zoeken. Dus liefde maakt blind? In het geval van Vera niet alleen blind maar ook doof, geeft ze volmondig toe.  Terwijl ze altijd goed in staat is haar grenzen aan te geven, zijn die ver te zoeken als er liefde in het spel is. Ze kan zich er ook slecht tegen wapenen, ook al zou ze dat wel willen. Ze denkt dat het te maken heeft met haar volledige overgave, die ze heeft voor haar vak, vakanties en voor verliefdheid.

Open staan voor daten

Of ze huiverig is voor daten? Dat was ze de laatste jaren wel, geeft ze toe. Ze zou graag iemand hebben om iets mee te delen, maar ze heeft zich nog nooit zo prettig gevoeld als de afgelopen 3 jaar als single. Ze voelt zich vrij.  Ze staat open om te daten. Want  juist omdat ze zich goed voelt, goed in haar vel zit en dat uitstraalt gebeurt er de laatste tijd weer van alles. Ja, zo werkt dat vaak. Spannend voor Vera. Zelf is ze vooral benieuwd wat het haar gaat brengen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singles hunkeren naar een echte date na versoepeling van de coronaregels

Nu restaurants, terrassen, bioscopen en musea langzaamaan weer open gaan, is...

Stop niet met daten – 5 TIPS

Stop niet met daten. De cafés zijn leeg, maar op datingsites...

Waarom geweldige vrouwen soms moeilijker de liefde vinden

Andere vrouwen lijken altijd moeiteloos van de een in de andere...

De nieuwste datingapp: minder swipen meer daten

Herken je het volgende scenario? Je swipet je een ongeluk, maar...

Dinner for two is populair onder nieuwbakken stelletjes, maar dan niet te chique

Je bent head over heels verliefd en jij en je nieuwe...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie