zonvakantie vrijgezellen

Geen geluk in de liefde? Dan is Love Island op zoek naar jou

Ben jij klaar om het single-leven achter je te laten, maar lukt het maar niet om de ware te vinden? Dan is ‘Love Island’ wellicht iets voor jou. Geef je snel op en wie weet vertrek jij binnenkort naar een zonovergoten eiland om daar de tijd van je leven te hebben.

Vrijgezellen in de villa

Vandaag werd duidelijk dat er mogelijk een nieuw seizoen van de realityserie komt als de situatie rondom de huidige coronacrisis ongewijzigd blijft. Er zullen weer veel vrijgezellen naar de luxueuze villa in Gran Canaria gestuurd worden en jij kunt daar één van zijn. Wel moet je single zijn (logisch), tussen de 20 en 30 jaar oud en ervan dromen om de ware liefde te vinden.

Verder wil het programma weten waar je naar op zoek bent, hoe je woonsituatie er momenteel uitziet en wordt er gevraagd je liefdesleven bloot te geven. Heb je bijvoorbeeld al kinderen of ben je zelfs al eens getrouwd geweest? Daarnaast moet je ook doorgeven hoe je ideale partner eruit ziet en tot slot wordt er ook nog gevraagd naar een aantal foto’s, het liefst in badkleding.

Afstand bewaren

Momenteel is de producent, ITV Studios Netherlands, samen met zenders RTL en VIJF (uit België) in overleg met de maatregelen die getroffen zullen worden tijdens de opnames. Zo zullen kandidaten die zich opgeven meerdere keren worden getest of zij het coronavirus hebben. Als alle deelnemers coronavrij de villa intrekken, zullen ze gezien worden als één huishouden en hoeven ze dus geen afstand te bewaren. Hoewel dus nog niet helemaal zeker is of het programma inderdaad terug kán keren, staan de opnames wel alvast gepland. In het inschrijvingsformulier staat duidelijk aangegeven dat je beschikbaar moet zijn tussen augustus en oktober.

Coronaproof op zoek naar de ware liefde?

Heb jij zin om volledig coronaproof de zoektocht naar de ware liefde aan te gaan? Aanmelden kan hier. In Love Island is soms niets wat het lijkt. Koppels worden naar huis gestuurd, sommige Islanders komen weer terug en dan is er ook nog de nodige hoeveelheid drama. Dit zijn de vijf beste momenten uit Love Island.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

partneralimentatie
By Moniek ·
21 juni 2021

Leven oppakken na scheiding, hoe doe je dat?

By Moniek ·
7 juni 2021

6 manieren om je seksleven te stimuleren

tips spannend voorspel
By Moniek ·
3 mei 2021

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van onze bedpartner te delen met onze vriendinnen, dan met de persoon zelf.
ontharen bikinilijn
By Moniek ·
28 april 2021

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de helft heeft weleens met een andere vrouw gezoend.
ideale man vrouw relatie
By Moniek ·
21 april 2021

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde tegen het lijf lopen en samen een mooie gelukkige toekomst tegemoet gaan. Maar bestaat de ware liefde wel?
relatie zoeken
By Moniek ·
14 april 2021

Succesvol daten? Tips van de experts!

“Ik voel geen klik.” “Ik ben niet verliefd.” Of: “We passen niet helemaal bij elkaar.” Misschien krijg jij dit ook regelmatig te horen als je weer een date hebt gehad. Heel frustrerend als je telkens niet verder komt dan één of een paar dates.