ontmoeting in supermarkt

Geen geloof in één ware liefde

Geloven in de ware liefde is één, maar geloven in één ware liefde dat is toch echt een sprookje. Dat er op de hele wereld maar een persoon is die voor jou geboren is, dat gelooft toch niemand. Dat er iemand ergens geboren is en dat jullie wegen elkaar kruizen en er een vonk overspringt, dan kan. Maar had je een volgende supermarkt gekozen voor je boodschappen, dan had je mogelijk een andere ware liefde getroffen. Toch?

Geen geloof in één ware liefde

Nee, geloven in één ware liefde dat is niets voor Lieke, een vrouw van 35 jaar die in Eindhoven woont en voor SOLO in BN DeStem ondervraagt wordt over haar liefdesleven. Ze vindt die een oubollig begrip. Zij gelooft dat er meerdere personen rondlopen waar je mee matcht. En dat je die match echt treft is afhankelijk van waar en wie je bent op een bepaald moment.

Verliefdheid is euforisch

Verliefd zijn heeft volgens Lieke iets euforisch. Alleen het moment dat je van die roze wolk afdondert is minder prettig, want ook dan hoort een relatie nog leuk te zijn. Door haar vorige relaties is ze wat terughoudender geworden in de liefde.  Ze weet dat ze snel verliefd kan worden en dat ze daarmee moet oppassen. Ze verwarde aandacht nog al eens met liefde en zag pas na een tijd het andere gezicht van iemand.

Huisje boompje beestje

Lieke zegt dat ze niet in het ideale plaatje van de maatschappij stapt, daar doelt ze niet alleen op haar uiterlijk maar ook op haar manier van denken. “Deze maatschappij verwacht van ons dat we trouwen, een huis kopen en kinderen krijgen,’ zegt Lieke. Nou, daar krijgt ze jeuk van. Laat iedereen lekker doen waar hij of zij zich goed bij voelt.

Flirten in de supermarkt

Het is niet dat ze geen maatje wil om dingen mee te delen. Of ze via Lexa.nl op zoek is? “Hoe kun je nu op basis van zo weinig info een goed beeld krijgen van iemand?” vraagt zij zich af. Het liefst loopt ze een man tegen het lijf in een supermarkt. En nog beter op een moment dat zij iets onhandigs doet, zodat ze meteen kan zien of er een klik is. Contact maken met mensen door een compliment te geven of met een glimlach is haar manier van flirten. Ze geeft mensen graag een goed gevoel.

Levensverhaal letterlijk op haar lichaam geschreven

Dat ze niet doorsnee is laten haar tattoos zien. Het is haar manier van expressie en kunst. Haar levensverhaal letterlijk op haar lichaam geschreven. Iemand heeft haar aantrekkingskracht te pakken wanneer die persoon haar kan verassen of origineel uit de hoek kan komen. In een relatie vindt ze humor belangrijk, naast het kunnen voeren van serieuze gesprekken.

Elkaar aanvullen vereiste

Lieke vindt zichzelf niet veeleisend. Wat ze van een partner verwacht is dat hij een aanvulling is op haar leven. Die weet hoe het leven in elkaar steekt en die niet terugdeinst als het even wat minder gaat. Zelf heeft ze door haar leven een persoonlijke groei doorgemaakt, waar ze erg gelukkig mee is. Ze is blij dat zij zichzelf beter heeft leren kennen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam