eenzaam single kerst

Geen eenzame kerst dit jaar?

Denk jij stiekem al wel eens aan de naderende kerstdagen en zie je jezelf alweer alleen aan het familiediner verschijnen terwijl je daar totaal geen zin in hebt? Hoogste tijd om in actie te komen!

Eenzame kerst

Veel singles voelen zich extra eenzaam op en rondom de kerstdagen. En is ook niet zo gek. De decembermaand staat in het teken van gezellig samenzijn, mooie cadeautjes, sfeerverlichting en samen voor de openhaard met een lekker glaasje wijn en dito hapjes. Geen wonder dat je er ook dit jaar niet zoveel voor voelt. Zeker als je had gehoopt dit jaar ook glimmend van geluk je nieuwe partner te kunnen showen. Haastige spoed is zelden goed is een gezegde, maar wie niet waagt die niet wint ook!

Niet weer single met de kerst

Wil je dit jaar met kerst dus echt niet weer als single op de proppen moeten komen dan hebben we een paar suggesties voor je. Ieder mens is anders dus jij ook. Kies daarom de manier die het beste bij jou en jouw karkater past!

Oktober: nog tijd genoeg, maar ook weer niet in overvloed. Daten en ontmoeten kost nogal wat tijd en hoewel nog twee maanden te gaan, een beetje de vaart erin houden kan geen kwaad. Suggestie: kies bewust voor een betrouwbare datingsite en maak een vrolijk maar wel direct profiel op. “Deze kerst samen met jou?” Probeer daarnaast een iets dat je anders niet zo snel zou doen. Bijvoorbeeld: meld je aan voor een speeddate avond bij jou in de buurt, gespreksthema “wat doe jij met de kerst dit jaar” en kies eens een leuke activiteit uit zoals een borrel, etentje met singles of… wat bij jou past. Wees actief op sociaal vlak en onderneem!

November: de kerst begint nu echt in zicht te komen maar die leuke man of vrouw nog niet. Wat doe je? Intensiveer je datingactiviteiten. Nee, je wordt niet wanhopig maar je zet wel je beste beentje voor. Test Tinder een keertje uit (je weet maar nooit) en spreek eens wat vaker af met vrienden en vriendinnen. Peil eens voorzichtig wat zij doen met de kerstdagen. Een noodscenario kan natuurlijk geen kwaad. Hou een slag arm, wees eerlijk over het feit dat je hoopt dit jaar met een hele leukerd de kerstdagen door te mogen brengen, maar zo niet dat je dan heel graag bij hen vertoeft. Lastminute met singles op een gave wintersportvakantie kan ook een uitkomst zijn!

December: Ok, het wordt kort dag. Nog maar even en dan is het echt kerstmis. Heb je nog wat hete ijzers in het vuur, dan kun je het nog wel even aankijken in de hoop dat je toch echt dit jaar hopeloos verliefd onder de kerstboom zit. Zo niet, tijd voor actie! Je gaat dit jaar niet naar het verplichte (saaie) kerstdiner van je familie (mits je een hele leuke familie hebt natuurlijk) dus hoogste tijd voor lastminute alternatieven. Boek een lekker kerstweekend met anders singles, of maak een verre reis naar een bestemming waar jij echt helemaal blij van word! Zeker weten dat jij je op een tropisch strand met een cocktail in de hand en in goed gezelschap met kerst helemaal niet eenzaam voelt! Wil je niet zo lang of ver weg van huis? Er worden ook leuke kerst breaks voor singles georganiseerd in ons eigen landje. Check de agenda voor de beste lastminutes. Alvast fijne kerstdagen!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.