Dat daten spannend is, begrijpen we allemaal. Die gezonde zenuwen moeten we ook zeker houden. Maar om stress voor een gespreksonderwerp te voorkomen, is het handig om eerst te weten wat voor karakter je date eigenlijk heeft. Hoe jullie matchen, dat bepaalt welke openingsvragen jij voor je date hebt. En voilá; laat Smipe je daar nou net mee kunnen helpen!

Persoonlijkheid van je date

Smipe is een online tool waarmee je heel makkelijk en binnen 10 seconden iemands persoonlijkheidsanalyse kunt opvragen. Interessant om je date voorafgaand aan jullie afspraak even onder de loep te leggen!

Smipe je potentiële partner

In de (uitgebreide en verkorte) Smipe Persoonlijkheidsanalyse lees je direct hoe iemand overkomt, hoe iemands zelfbeeld is en wat iemands kansen zijn. Eigenlijk geeft Smipe dus een kijkje in ieders leven en zo kun je dus al in een heel vroeg stadium bepalen of je date een échte potentiële partner is.

Matchen jullie karakters?

Het unieke aan Smipe is dat je direct persoonlijkheidsanalyses onderling kunt matchen. Check dus voorafgaand aan je date hoe hij of zij met jou matcht. Wie weet kun je zo voorafgaand aan de eerste ontmoeting al bepalen of deze persoon bij je past. Het kan je hoe dan ook veel frustraties besparen! In de Smipe Match-analyse lees je waar gezamenlijke krachten liggen, wat aandachtspunten zijn en hoe samen tot een succes te komen. Gelijk een leuk gespreksonderwerp voor tijdens jullie date! Maar dat is het niet alleen. Smipe heeft ook waardevolle ‘versier’ oefeningen voor je klaar staan!

Hoe dan?

De persoonlijkheidsanalyses van Smipe worden op innovatieve wijze samengesteld. Smipenomie is een combinatie van bestaande theorieën (waaronder het enneagram en numerologie) en door Smipe ontwikkelde unieke inzichten. Hier is tien jaar onderzoek aan voorafgegaan door een team van wetenschappers, filosofen, coaches, ondernemers en ict-specialisten. Het invullen van vragenlijsten is hierdoor overbodig geworden!

Cadeautje van Smipe

Smipe geeft momenteel 16,8 miljoen persoonlijkheidsanalyses weg. Ga naar www.smipe.nl en vraag geheel gratis jouw eigen Smipe Persoonlijkheidsanalyse op! Mocht je daarna de persoonlijkheidsanalyse van een ander willen opvragen of een match willen maken, dan dien je eerst (voor een aantrekkelijk prijsje) Smipe credits aan te schaffen.

Dus, waar wacht je nog op! Weet wie je date!