bikini zwemslip

Geen bikini na je 39ste

Wanneer ben je eigenlijk te oud voor het dragen van een bikini? De tijd dat de zon gaat schijnen, de stranden vollopen met mensen en de dagen langer worden. We verheugen ons allemaal op de zomer.

Met het warme weer worden de rokjes weer aangetrokken, de slippertjes komen uit de kast en de bikini’s moeten weer aan. En dat laatste levert heel wat stress op.

Wel of geen bikini?

Taboe

Niet iedereen zou een bikini willen en kunnen dragen. Het is nou eenmaal een feit dat de boel wat gaat hangen naarmate je ouder wordt. Na je 39ste zou het een taboe zijn om in een tweedelig setje te verschijnen.

Niet kunnen

Online winkel isme.com vroeg 2000 vrouwen naar hun mening over oudere vrouwen in bikini. Daaruit blijkt dat zeven op de tien vrouwen het niet vindt kunnen een bikini te dragen als je je 39ste verjaardag reeds gevierd hebt.

Betere outfit

Vrouwen als supermodel Elle Macpherson (49), Friends actrice Courtney Cox (48) en actrice Jennifer Aniston (43) en actrice Sharon Stone (54) hebben allemaal een prachtig figuur en worden regelmatig gespot in bikini. Toch zou de meerderheid van de vrouwen een badpak een betere outfit vinden.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!