De feestdagen zijn op komst, tijd voor cadeautjes! Of je nu met Sinterklaas, Kerst of tijdens Oudjaar lekker wilt uitpakken, geven is minstens net zo leuk als krijgen toch?

Reis cadeau

Jezelf eens lekker verwennen met een korte trip, samen met je beste vriend(in) een paar nachtjes naar een lekker hotelletje? Of vind je dat je ouders, zus, broer of allerbeste maatje wel een lekker uitje heeft verdiend dit jaar? Misschien hebben ze je geholpen na je scheiding, getroost bij je liefdesverdriet, je verhalen aangehoord en je telkens een steuntje in de rug gegeven. De feestdagen zijn een mooi moment om hen te bedanken voor alle hulp.

Gratis hotelovernachtingen

Natuurlijk is een reisje cadeau geven doorgaans nogal duur. Iets dat je niet zomaar voor iedereen doet. Daarom is het zo leuk dat we een wel heel erg voordelig idee voor je hebben gevonden: je kunt jouw allerliefsteā€¦. (vul maar in) gratis 3 hotelovernachtingen voor 2 personen cadeau doen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw gegevens in te vullen en binnen 10 dagen ontvang je de voucher in je mailbox!

1000 hotels

De voucher kan worden ingewisseld bij maar liefst 1000 hotels in Europa. Dus of je de voucher nu cadeau geeft aan je ouders of deze samen met je vriend(in) zelf in gebruik neemt, het is een super lekker cadeau. Geniet van een paar dagen naar Berlijn, Parijs, Londen of blijf je liever in de buurt? Dat kan natuurlijk ook! Ga naar de website, vul de gevraagde gegevens in en over 10 dagen heb jij de voucher te pakken. Veel reisplezier!