Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
single met de kerst date
23 december 2018

Geef jezelf een speciale jaarwisseling cadeau

Het is bijna kerst en je hebt er nu al letterlijk en figuurlijk je buik van vol. Het einde van het jaar komt in zicht en je hebt nog geen idee wat het nieuwe jaar voor jou in petto heeft. Stiekem kan je wel een opkikker gebruiken. Gewoon, even er tussenuit. Even bijkomen van alle drukte die deze feestdagen toch met zich meebrengen, maar je hebt geen idee waarheen en vooral met wie je dan op vakantie moet.

Eindejaar-blues

Heel begrijpelijk. Zeker als je dit jaar single bent geworden, dan staat je leven in het teken van verandering. Misschien ben je wel verhuisd, zie je de kinderen ineens een stuk minder dan voorheen en ook al heb je er zelf voor gekozen om uit elkaar te gaan dan kan zo’n eerste kerst zonder je partner behoorlijk wennen zijn. De eindejaar blues hebben heel wat singles samen met jou te pakken, ook al kennen jullie elkaar niet.

Tijd voor verandering?

Misschien is het tijd voor verandering, een goed moment om je goede voornemens alvast in de praktijk te brengen. Want je hebt vast al bedacht dat het goed is om je sociale kring wat uit te breiden nu je weer alleen bent. Of dat je qua vakanties en reizen in het nieuwe jaar eens een andere weg dan de vertrouwde wilt inslaan. Het mooie is dat je hier niet mee hoeft te  wachten tot het 1 januari is, ook nu kan je beginnen met plannen maken. Kerstdagen zijn daar eigenlijk ideaal voor. Je bent tenslotte vrij en hebt alle tijd om je eens te verdiepen in de wereld van singlereizen.

Erop uit met de jaarwisseling

Ook rondom de jaarwisseling staan er tal van mooie, leuke reizen op de planning. Gun jezelf een leuke, bijzondere jaarwisseling met nieuwe mensen. Mensen die net al jij de stoute schoenen hebben aangetrokken en dit jaar eens niet voor de buis te hangen, of met hetzelfde clubje familie te toasten op het nieuwe jaar maar hun blik en grenzen durven te verleggen. Wil jij dat ook? Kijk dan op de agenda voor leuke lastminute reizen rondom de jaarwisseling!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singlereizen en corona: hoe zit het?

Nu we allemaal rekening moeten houden met het coronavirus zijn groepsreizen...

Singlereizen naar exotische bestemmingen

Verheug jij je op een heerlijke verre reis naar een bijzondere...

Groepsreis door het zuiden van IJsland

IJsland is een uniek land om vele aspecten: de watervallen, gletsjers,...

Lekker op singlereis in eigen land

Wil je graag met andere singles op vakantie maar dit jaar...

7 tips voor het boeken van een zomervakantie in coronatijden

Waar moet je tijdens het boeken van je vakantie op letten?...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie