Gedragscode voor liefdesrelaties op de werkvloer

Steeds meer bedrijven gaan ertoe over een gedragscode in te stellen voor liefdesrelaties op de werkvloer. Inmiddels hanteert een vijfde van de Nederlandse bedrijven zo’n code om relaties op het werk in goede banen te leiden. Dit zegt Muel Kaptein van KPMG Integriteit, dat bedrijven adviseert bij het opstellen van gedragscodes. Regelgeving omtrent liefde op de werkvloer is echt iets van deze tijd”, aldus Kaptein donderdag in de GPD-bladen. Zeven jaar geleden was er volgens hem nog geen enkel bedrijf met regels voor liefdesrelaties op het werk. Nu is dat dus al zo’n 20 procent. Een gedragscode moet voorkomen dat een liefdesrelatie negatieve gevolgen krijgt voor de werkgever.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?