daten voor herintreders

Ga weer de liefdesmarkt op

Nederland telt zo’n tweeënhalf miljoen singles. De meesten willen eigenlijk wel een nieuwe leuke relatie. Maar waar kom je ze tegen? En hoe doe je dat: een nieuwe verkering vinden als je er weer alleen voor staat? Daten voor herintreders op de liefdesmarkt is hét boek voor mannen en vrouwen die uit een vaste relatie komen en opnieuw de liefdesmarkt willen betreden.

Uitgehuild? Opnieuw beginnen!

Deze gids, speciaal voor alle gedumpte vrienden of gescheiden moeders en vaders die wel weer eens aan de man/vrouw mogen, staat boordevol praktische tips over hoe je een nieuwe liefde aan de haak kunt slaan (of hoe je aan de haak geslagen kunt worden!), de valkuilen en hindernissen op het liefdespad, de rol van je psyche en van je hormonen, plus de -uiterst leerzame – belevenissen op datinggebied van de auteurs en vele anderen.

Daten voor herintreders op de liefdesmarkt

Daten voor herintreders op de liefdesmarkt gaat over internet daten, singlevakanties, gekoppeld worden en samen op de bank series kijken. Maar ook over hoe je een succesvol profiel schrijft, wat er mis is met (of zo leuk aan) de onenightstand, waarom mannen het eerste contact moeten leggen en wanneer de kinderen het mogen weten.

Voor een gelukkiger en langer leven

Kortom, in deze gids leer je alles wat je moet weten om zo snel mogelijk een nieuwe liefde aan de haak te slaan. Want dat is wel zo verstandig. Mensen met een partner zijn over het algemeen gelukkiger en ze leven langer. Je zou dus kunnen zeggen dat je het om gezondheidsredenen doet, dat daten.

Daten voor herintreders

Daten voor herintreders op de liefdesmarkt
ISBN: 9789021561851
Prijs: € 15,-
Verschijnt: 22-03-2016
Kosmos Uitgevers

Auteurs: Henny de Vos en Tosca Sel
Tosca Sel (32 en verloofd)  is een bekende datedeskundige voor verschillende programma’s en tijdschriften. Henny de Vos (61 en single) is ervaringsdeskundige, journalist en programmamaker.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam