Verleidelijke man

Ga uit om je man te zoeken

Wanneer je een man wilt, maar je bent niet zomaar tevreden met de eerste de beste, dan moet je op zoek. Dat er geen een man zomaar zal aanbellen, is een feit. En dat de man waar jij genoegen meeneemt jou komt halen, dat kun je helemaal op je buik schrijven. Ga dus naar buiten, ga uit en kijk goed rond.

Verleidelijke man?

Om een man te vinden die je helemaal te gek vindt, moet je dus op pad. Maar voordat je op pad gaat met een missie, is het handig voor je zelf al zoveel mogelijk voor ogen te hebben hoe jouw man er uit moet zien. Aan welke eisen moet jouw man voldoen? Moet hij iets weg hebben van Christian Grey uit Fifty Shades Darker? Of vind jij juist een ander type man meer aantrekkelijk? Bedenk goed waarom een man voor jou verleidelijk is.

Eerlijk?

Je veilig voelen bij een man lukt alleen als een man eerlijk is. Hij moet dus geen dubbele agenda hebben. Hij moet jou uniek vinden. Door het gevoel wat hierbij ontstaat durf je jezelf meer bloot te geven, letterlijk en figuurlijk.

Sexy?

Wanneer jij vindt dat een man sexy moet zijn, dan zal hij een sexy lach moeten hebben en humor. Hij zal jou laten merken dat je gezien bent, hij zal naar je luisteren. Zijn indringende blik en gepakte uitspraken zullen je verleiden.

Aantrekkelijk?

Moeder natuur moet wel een beetje mee hebben gewerkt, maar een knappe man is niet per se bloedmooi. Zijn zelfvertrouwen en humor maken hem aantrekkelijk. Een man die jou verleidt moet goed verzorgd zijn en zich nergens voor schamen.

Begeerlijk?

Je kunt zeggen dat het bij jou niet zo is, maar een vrouw wil nu eenmaal begeerd worden. Te merken dat er iemand naar je hunkert, maakt de man onweerstaanbaar. Wanneer hij dan ook nog de perfecte combinatie weet te maken van lust, dominantie en begeerte die oprecht is, dan val je als een blok.

Initiatief?

Ben jij meestal van het initiatief nemen, dan moet je een man tegenkomen die met respect initiatief neemt. Je zult merken dat dat erotiserend werkt. Geen spierbundel of miljonair, maar hij moet uitstralen dat hij weet wat hij wil en wat jij wilt. Wanneer jij een man wil die ook in de liefde controle uitstraalt, dan is de man voor jou woest

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.