bedrieger facebook profiel

Ga uit en heb plezier

Wat is er gebeurd in ons leven dat we niet meer lachen en genieten? Natuurlijk is het leven van een single niet altijd lachen, gieren en brullen, zeker niet wanneer het niet je eigen keus is om single te zijn. Maar alleen of in een relatie, het leven is wat jij ervan maakt. Natuurlijk hebben we allemaal onze geschiedenis en onze verdrietjes, maar kom op, we moeten het leven gaan leven voordat het voorbij is.

Een dag niet gelachen

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Dit is een gezegde die een grote waarheid bevat. Hoe kunnen we daar een draai aan geven zodat we vaker een lach of al is het maar een glimlach op ons gezicht krijgen? Laat los dat verleden, dat jou pijn heeft gedaan, dat jou onrecht heeft aan gedaan, waar je niet aan kunt terugdenken zonder weer verdrietig te worden.

Laat het verleden los

Dat verdriet heeft vaak te maken met zaken die niet naar jouw zin gebeurd zijn, die je zijn opgedragen, die je zijn overvallen. Zaken waar je niet onderuit kon om vooruit te komen. Zaken die echter voor jou niet goed geregeld zijn en waar je nog dagelijks last van ondervindt. Heb je echter je best gedaan dit bij je volle bewustzijn recht te zetten, maar is dit niet gelukt, dan kun je hoog en laag blijven springen, maar die stenen muur daar kom je nooit doorheen, daar moet je het meedoen. Dus laat het los, en wel zo snel mogelijk. Dan pas kan er een tijd aanbreken om de denkrimpels uit je gezicht te laten wegebben.

Laat plezier toe in je leven

De denkrimpels kun je versneld wegwerken door weer plezier in je leven toe te laten. Plezier voelen zal je een blijere uitstraling geven en je aantrekkingskracht vergroten.  Spreek met vrienden of vriendinnen af om uit te gaan, dat is al zo lang geleden voor jou. Ga in de praktijk testen of dat je door meer plezier, aantrekkelijker wordt en daardoor weer in staat bent een ander te verleiden. In principe zijn er slechts enkele overwegingen. Overdenk niet te lang, tijd voor actie.

1. Lachen

Glimlach altijd als je iemand benadert. Dit toont aan dat je vriendelijk bent, en er bent om plezier te hebben. Tevens toont het je eigen kracht. Dit is een universele regel en geldt eigenlijk in alle situaties, voor alle mensen

2. Maak de ander aan het lachen

Probeer de ander aan het lachen te brengen of probeer gewoon een leuk, prettig gesprek te hebben. Je zult zien dat het je een goed gevoel geeft. Je doet dit om plezier te voelen, en niet om iets van de ander gedaan te krijgen.

3. Ga ervan uit dat iedereen aardig is

Heb de instelling dat iedereen in eerste instantie vriendelijk is en zich als zodanig gedraagt. Als iemand niet wil praten, zullen ze dat je laten weten. Vat dit niet meteen persoonlijk op, je weet niet wat de ander op dat moment bezighoudt.

4. Speel de plaaggeest

Breng het kind in jezelf terug en daarmee de vrolijkheid en pret die een kind kan hebben. Geniet ervan! Plaag elkaar alsof je beiden weer 8 jaar oud bent.

Maak van lachen een gewoonte

Plezier moet een automatische gewoonte worden, net als tandenpoetsen. Met het enige verschil dat je best vaker dan twee keer mag lachen per dag, het liefst de hele dag. Wanneer je deze principes in gedachte houdt zal dit ervoor zorgen dat je de hele dag altijd een connectie hebt met andere gelijkgestemde mensen.

Ga uit en heb plezier

Wordt verliefd op het sociale proces. Gewoon een avondje uit en genieten. Maak het je missie om een goede tijd te hebben! Wat er verder van komt, daar hoef je nog niet over na te denken. Stap eerst weer in het leven door plezier toe te laten.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.