bedrieger facebook profiel

Ga uit en heb plezier

Wat is er gebeurd in ons leven dat we niet meer lachen en genieten? Natuurlijk is het leven van een single niet altijd lachen, gieren en brullen, zeker niet wanneer het niet je eigen keus is om single te zijn. Maar alleen of in een relatie, het leven is wat jij ervan maakt. Natuurlijk hebben we allemaal onze geschiedenis en onze verdrietjes, maar kom op, we moeten het leven gaan leven voordat het voorbij is.

Een dag niet gelachen

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Dit is een gezegde die een grote waarheid bevat. Hoe kunnen we daar een draai aan geven zodat we vaker een lach of al is het maar een glimlach op ons gezicht krijgen? Laat los dat verleden, dat jou pijn heeft gedaan, dat jou onrecht heeft aan gedaan, waar je niet aan kunt terugdenken zonder weer verdrietig te worden.

Laat het verleden los

Dat verdriet heeft vaak te maken met zaken die niet naar jouw zin gebeurd zijn, die je zijn opgedragen, die je zijn overvallen. Zaken waar je niet onderuit kon om vooruit te komen. Zaken die echter voor jou niet goed geregeld zijn en waar je nog dagelijks last van ondervindt. Heb je echter je best gedaan dit bij je volle bewustzijn recht te zetten, maar is dit niet gelukt, dan kun je hoog en laag blijven springen, maar die stenen muur daar kom je nooit doorheen, daar moet je het meedoen. Dus laat het los, en wel zo snel mogelijk. Dan pas kan er een tijd aanbreken om de denkrimpels uit je gezicht te laten wegebben.

Laat plezier toe in je leven

De denkrimpels kun je versneld wegwerken door weer plezier in je leven toe te laten. Plezier voelen zal je een blijere uitstraling geven en je aantrekkingskracht vergroten.  Spreek met vrienden of vriendinnen af om uit te gaan, dat is al zo lang geleden voor jou. Ga in de praktijk testen of dat je door meer plezier, aantrekkelijker wordt en daardoor weer in staat bent een ander te verleiden. In principe zijn er slechts enkele overwegingen. Overdenk niet te lang, tijd voor actie.

1. Lachen

Glimlach altijd als je iemand benadert. Dit toont aan dat je vriendelijk bent, en er bent om plezier te hebben. Tevens toont het je eigen kracht. Dit is een universele regel en geldt eigenlijk in alle situaties, voor alle mensen

2. Maak de ander aan het lachen

Probeer de ander aan het lachen te brengen of probeer gewoon een leuk, prettig gesprek te hebben. Je zult zien dat het je een goed gevoel geeft. Je doet dit om plezier te voelen, en niet om iets van de ander gedaan te krijgen.

3. Ga ervan uit dat iedereen aardig is

Heb de instelling dat iedereen in eerste instantie vriendelijk is en zich als zodanig gedraagt. Als iemand niet wil praten, zullen ze dat je laten weten. Vat dit niet meteen persoonlijk op, je weet niet wat de ander op dat moment bezighoudt.

4. Speel de plaaggeest

Breng het kind in jezelf terug en daarmee de vrolijkheid en pret die een kind kan hebben. Geniet ervan! Plaag elkaar alsof je beiden weer 8 jaar oud bent.

Maak van lachen een gewoonte

Plezier moet een automatische gewoonte worden, net als tandenpoetsen. Met het enige verschil dat je best vaker dan twee keer mag lachen per dag, het liefst de hele dag. Wanneer je deze principes in gedachte houdt zal dit ervoor zorgen dat je de hele dag altijd een connectie hebt met andere gelijkgestemde mensen.

Ga uit en heb plezier

Wordt verliefd op het sociale proces. Gewoon een avondje uit en genieten. Maak het je missie om een goede tijd te hebben! Wat er verder van komt, daar hoef je nog niet over na te denken. Stap eerst weer in het leven door plezier toe te laten.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag