Ondernemend bezig zijn

Ga ondernemen

In contact komen met anderen, dat klinkt vaak makkelijker dan het is. Zeker wanneer je niet meer de jongste bent of uit een langdurige relatie komt. Maar ook voor jongeren die geen grote vriendenkring hebben om uit te gaan, is het lastig met nieuwe mensen contact te leggen. Ga ondernemen, zou ik zeggen.

Hoe aan een nieuwe partner te komen

Als alleenstaande moeder vind ik het best eens gezellig om naar een terrasje te gaan om een drankje te drinken. Maar het idee hebben dat je op pad moet om een nieuwe partner tegen het lijf te lopen, dan is de zin vaak al over. Gelukkig heb ik al een tijd een vriend en hoef ik er niet over na te denken hoe ik aan een nieuwe man zou moeten komen. Je kunt bedenken waar je mensen kunt tegen komen,  maar dat wil niet meteen zeggen dat zij ook zoekende zijn. Supermarkten bijvoorbeeld daar is het altijd druk, maar daar een nieuwe partner vinden tussen de groente en de waspoeders, zonder dat het op ieders voorhoofd geschreven staat, dat zou knap zijn.

Ga ondernemen

Een nieuwe partner of vriend zoeken, een nieuw begin maken met een nieuwe liefde, dat is een uitdaging. Zie het als een onderneming en maak er werk van. Een ondernemend type ontmoet meer nieuwe mensen dan iemand die enkel thuis zit. Als een ondernemer ontkom je er bijna niet aan om te gaan netwerken. Uit eigen ervaring weet ik dat dit een productieve manier is om nieuwe mensen te spreken en te leren kennen. Eigenlijk niet een manier, maar dé enige manier, naar mijn mening. Ga dus (wat) ondernemen of wordt een meer ondernemend type. Laat jouw radertjes andere mensen stimuleren. Dit zet je zelf en anderen in beweging.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.