druk, druk, druk

Ga lekker druk doen op jouw manier

Hoe gaat het met de business? Druk , druk, druk. En nog wat verdient? Niet veel. Dan gaat er iets niet goed, zegt Jos Burgers in zijn presentatie, die hij door heel ondernemend Nederland geeft. Het druk hebben is niet erg, maar dan moet het wel wat opleveren. Het zou nog beter zijn wanneer je het niet zo druk had, maar dat het geld toch binnenkomt. Ga lekker druk doen op jouw manier.

Druk, druk, druk

Druk, druk, druk. Dit hoor je inderdaad vaak bij ondernemers. Kijk maar eens op de site van Jos Burgers, een ondernemer die heel onderhoudend kan vertellen en kan schrijven over het vullen van je dag.  Druk zijn, dat hoor je ook bij moeders die voor hun kleine kinderen zorgen. Ook bij vaders die naast het werk ook nog willen wielrennen of voor de marathon willen trainen. Maar ook jong volwassenen die op de ladder van hun carrière aan het klimmen zijn. Je moet je overal laten zien in netwerkclubs, maar je moet daarbij ook je familie en je vrienden niet vergeten.

Heerlijk om het druk te hebben

Druk, druk, druk. Is het erg om het druk te hebben? Persoonlijk vind ik het heerlijk om het druk te hebben. Dat mijn agenda vol staat met opdrachten, dat ik daarnaast nog voor de kinderen mag zorgen, dat is ook nog tijd kan inpassen voor sport, dat ik iedere week met mijn ouders een grote wandeling ga maken. Dat daartussen ook nog de was en de strijk en de vaat en de administratie komt, dat is dan zo. Maar gelukkig hoef je niet naast de vaatwasser te zitten en draait de wasmachine zijn rondjes ook wel zonder jou in de buurt. Vind je het rustgevend er naar te gaan zitten kijken, hoe dat ene gekleurde stuk steeds weer voorbij komt, gewoon lekker doen. Of wil je de was aan het droogrek hangen in de tuin en daar heerlijk onder gaan liggen om te dagdromen, dan is dat jouw keuze.

Ga lekker druk doen op jouw manier

Druk, druk, druk. Je voelt goed dat je leeft als je agenda lekker vol staat. Het is daarom wel fijn dat je werk hebt wat je prettig vindt. Een hele dag bezig zijn met iets wat je tegenstaat, dat kost energie. Denk daarover naar. Alleen jij kunt voor jou zelf bepalen waar je blij van wordt. Merk jij ook niet dat wanneer je agenda vol staat en je alles goed geregeld hebt, dat je het gevoel hebt dat je de wereld aankunt. Goede planning is daarbij wel een vereiste. En maak je in je drukke agenda ook tijd om in de zon te gaan zitten, naar sauna te gaan voor een massage, om te genieten van niks, om op vakantie te gaan als je dat wilt, om even niet te zorgen voor Jan en alleman, dan voelt dat nog meer als quality time. Heerlijk die afwisseling. Ga lekker druk doen op jouw manier. Druk, druk, druk.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.