Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

Op date gaan is altijd weer spannend. Of het nu je allereerste keer is, of dat je er al tientallen achter de rug hebt, maakt daarbij niet uit. Het is dus ook goed te begrijpen dat je goed voorbereid op pad wil gaan. Daar kan je wel wat goede tips bij gebruiken. De volgende 5 helpen je aan de ideale date.

1 Let op je uiterlijke verzorging

Niet alleen wil je je sterk uitgerust voor de dag komen, je wilt ook superfris zijn. Daarom is het goed om veel aandacht aan je uiterlijk te besteden. Knip je haar, scheer je baard, maar gebruik bijvoorbeeld ook een goed geurtje dat bij je past. Dit geeft je de nodige dosis zelfvertrouwen en dat is natuurlijk altijd goed.

2 Zorg voor voldoende rust

In de eerste plaats wil je natuurlijk goed en scherp overkomen. Dat doe je door te zorgen dat je voldoende rust hebt gehad voorafgaand aan de date. Wanneer je lekker uitgerust bent, zal je je veel meer op je gemak voelen. Dat werkt altijd positief voor het verloop van de date. Als het kan is het goed om even te slapen.

3 Kleed je op je best

Zorg dat je er op je best uitziet door je fijnste outfit aan te trekken. Let wel op, want dat betekent niet altijd dat je in een galapak moet komen. Het is belangrijk om een outfit te kiezen die past bij de gelegenheid en waar je je ook gewoon goed in voelt. Op die manier maak je direct al een goede indruk als je binnenkomt.

4 Kies een goede locatie

Wees slim en kies een goede locatie uit. Het best is het om naar een plek te gaan waar je de weg al een beetje kent. Dat zorgt ervoor dat je je wat meer vertrouwd voelt. Wanneer je date er de weg ook niet kent, dan kan je bovendien zorgen dat je het voortouw kan nemen. Dat maakt een goede indruk.

5 Zorg voor voldoende budget

Of de dat nu goed afloopt of niet, het is altijd goed om de rekening op te pakken na afloop. Zorg dus wel dat je voldoende budget hebt. Probeer vast een beetje een inschatting van de prijs te maken door te kijken wat alles kost. Op die manier kan je zorgen dat je voldoende geld in je zak hebt op de date.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen