stedentrip uitgaan clubs

Fris en fruitig na een leuke party: met deze tips lukt het!

Het was zo’n gezellig feest gisteravond. Je hebt genoeg wijn gedronken, gedanst en dook pas je bed rond een uurtje of vijf  ’s nachts. Fantastisch, tot je wakker wordt en jezelf ziet in de spiegel. Dof haar, een vale huid, wallen waar de Chinese muur bij zou verbleken en opgezwollen oogleden zijn vaak de gevolgen van een fijn avondje feest. Stel je voor dat je dan ook nog eens op je werk moet verschijnen, maar gelukkig zijn er een paar simpele tips om er de volgende dag fris uit te zien. Nou ja, bijna dan.

6 tips om je looks te verbeteren na een feest:

1. Drink water

Drink liters water. Dankzij de alcohol moet je vochttekort aangevuld worden. En snel. Los desnoods in het eerste glas een aspirientje op. Doet wonderen voor je huid.

2. Leg komkommerplakjes of theezakjes op je ogen

Als je opgezwollen ogen hebt kan je dit bestrijden met koele komkommerplakjes en afgekoelde theezakjes. Een paar minuten en je voelt al dat je ogen minder opgezwollen zijn. Staat belachelijk, helpt geweldig.

3. Draag je allergrootste zonnebril

Driewerf hoera voor de grote zonnebrillentrend. Kies het allergrootste, allerdonkerste en meest verhullende exemplaar uit je collectie. Denk Jackie Kennedy. Denk Glamour. Denk dat je er fantastisch uit ziet. Hou de zonnebril tot minimaal twaalf uur ’s middags op. Probeer dan er tussen uit te glippen voor een lunch of onderzoek op locatie.

4. Doe oogdruppels in je ogen

Ieder familielid, vriend of buurman die binnenkort naar Amerika vertrekt, vraag je of en paar flesjes Visine in te slaan. Dat zijn oogdruppels die je oogwit binnen een mum van tijd kraakhelder maakt. Vaarwel rode geïrriteerde ogen! Helaas nog steeds niet verkrijgbaar in Nederland. Maar bij gebrek aan beter wil inzetvloeistof voor lenzen ook nog wel eens helpen.

5. Smeer Yves St. Laurent Touche Eclat op je ogen

Heb jij nog geen Touche Eclat? Foei, foei en nog eens foei. Dit is het ultieme middel om wallen weg te werken en oneffenheden te verhullen. Smeer het royaal boven en onder je ogen. Binnen een minuut zie je er stukken beter af. Kan die zonnebril binnen ook weer af. Geen Touche Eclat bij de hand? Gebruik aambeienzalf. Al jaren een simpel modellentrucje. Pas wel op dat je het niet te vaak toepast, anders verliest het effect.

6. Make-up

Ook al heb je er geen puf voor: smeer in hemelsnaam toch make-up op je gezicht. Witte oogschaduw op je oogleden en afmaken met mascara, een lichte lipgloss ( een donkere kleur steekt hard af tegen je bleke kleur) en een beetje rouge.

Nu nog goed je tanden poetsen, je mond spoelen met een mondwatertje en op een pepermuntje zuigen. Kan jij je weer enigszins in het openbaar vertonen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.