stedentrip uitgaan clubs
18 February 2020

Fris en fruitig na een leuke party: met deze tips lukt het!

Het was zo’n gezellig feest gisteravond. Je hebt genoeg wijn gedronken, gedanst en dook pas je bed rond een uurtje of vijf  ’s nachts. Fantastisch, tot je wakker wordt en jezelf ziet in de spiegel. Dof haar, een vale huid, wallen waar de Chinese muur bij zou verbleken en opgezwollen oogleden zijn vaak de gevolgen van een fijn avondje feest. Stel je voor dat je dan ook nog eens op je werk moet verschijnen, maar gelukkig zijn er een paar simpele tips om er de volgende dag fris uit te zien. Nou ja, bijna dan.

6 tips om je looks te verbeteren na een feest:

1. Drink water

Drink liters water. Dankzij de alcohol moet je vochttekort aangevuld worden. En snel. Los desnoods in het eerste glas een aspirientje op. Doet wonderen voor je huid.

2. Leg komkommerplakjes of theezakjes op je ogen

Als je opgezwollen ogen hebt kan je dit bestrijden met koele komkommerplakjes en afgekoelde theezakjes. Een paar minuten en je voelt al dat je ogen minder opgezwollen zijn. Staat belachelijk, helpt geweldig.

3. Draag je allergrootste zonnebril

Driewerf hoera voor de grote zonnebrillentrend. Kies het allergrootste, allerdonkerste en meest verhullende exemplaar uit je collectie. Denk Jackie Kennedy. Denk Glamour. Denk dat je er fantastisch uit ziet. Hou de zonnebril tot minimaal twaalf uur ’s middags op. Probeer dan er tussen uit te glippen voor een lunch of onderzoek op locatie.

4. Doe oogdruppels in je ogen

Ieder familielid, vriend of buurman die binnenkort naar Amerika vertrekt, vraag je of en paar flesjes Visine in te slaan. Dat zijn oogdruppels die je oogwit binnen een mum van tijd kraakhelder maakt. Vaarwel rode geïrriteerde ogen! Helaas nog steeds niet verkrijgbaar in Nederland. Maar bij gebrek aan beter wil inzetvloeistof voor lenzen ook nog wel eens helpen.

5. Smeer Yves St. Laurent Touche Eclat op je ogen

Heb jij nog geen Touche Eclat? Foei, foei en nog eens foei. Dit is het ultieme middel om wallen weg te werken en oneffenheden te verhullen. Smeer het royaal boven en onder je ogen. Binnen een minuut zie je er stukken beter af. Kan die zonnebril binnen ook weer af. Geen Touche Eclat bij de hand? Gebruik aambeienzalf. Al jaren een simpel modellentrucje. Pas wel op dat je het niet te vaak toepast, anders verliest het effect.

6. Make-up

Ook al heb je er geen puf voor: smeer in hemelsnaam toch make-up op je gezicht. Witte oogschaduw op je oogleden en afmaken met mascara, een lichte lipgloss ( een donkere kleur steekt hard af tegen je bleke kleur) en een beetje rouge.

Nu nog goed je tanden poetsen, je mond spoelen met een mondwatertje en op een pepermuntje zuigen. Kan jij je weer enigszins in het openbaar vertonen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Met deze bikini val je echt op deze zomer

Het is je op dit moment misschien moeilijk voor te stellen,...

Jarig tijdens Covid-19? Zo kun je het toch leuk maken!

In plaats van je verjaardag met een grote groep thuis te...

Alle ogen op jou deze zomer? Dat doe je zo!

Elegante jurken, subtiele hakken en lichte stoffen: als er een seizoen...

Met deze lichaamstaal straal je meer zelfvertrouwen uit

Een beetje meer zelfvertrouwen, dat kunnen we van tijd tot tijd...

Helft Nederlanders stoort zich aan onverzorgde collega’s tijdens videocall

Maar liefst 51 procent van de Nederlanders ergert zich aan collega’s...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!