reis naar suriname

FOX Reizen zoekt Razende Luiaard Reporter

Ben jij gek op luiaards en zie jij een reis naar Suriname wel zitten? FOX verre reizen van ANWB is op zoek naar een Razende Luiaard Reporter die vanuit Suriname verslag wil doen van het leven en het lot van de luiaards daar.

Suriname

In september/oktober stuurt FOX een reporter naar Suriname om foto’s, video’s en tekst te maken, vrijwilligerswerk te doen in een luiaardrehabilitatiecentrum en vervolgens zijn of haar ervaringen te delen met het Nederlandse publiek door middel van vlogs en blogs. De reis wordt gesponsord door World Animal Protection Nederland en FOX.

Meedoen?

Maak een vlog van maximaal twee minuten over de wilde dieren in jouw achtertuin, waarin je jezelf kort voorstelt en op een originele manier beschrijft welke dieren in jouw omgeving leven en hoe met deze dieren om te gaan. Upload je vlog op Facebook met #worldanimalprotection en #razendeluiaardreporter om kans te maken. Let op: de actie loopt van 15 augustus 2017 t/m 5 september 2017. Deelnemers worden via Facebook door FOX gecontacteerd.

Meer informatie en actievoorwaarden vind je hier!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!