foodtruckfestival trek

Food Truck Festival TREK Rotterdam verhuist

Bevrijdingsdag én Hemelvaart valt dit jaar op 5 mei. Een mooi moment voor een gezellig Festival? Misschien is het Food Truck Festival Trek iets voor jou wanneer je in de regio Rotterdam woont. Wel even opletten; ze hebben samen met de gemeente Rotterdam besloten om de Rotterdamse editie van het festival van vrijdag 6 tot en met zondag 8 mei in het Roel Langerakpark te organiseren.

Nieuwe plaats voor festival

Het Vroesenpark, waar TREK Rotterdam aanvankelijk plaats zou vinden, is uiteindelijk niet geschikt genoeg bevonden voor het rondreizende foodfestival. Emile Faulborn, organisator van Food Truck Festival TREK: “TREK Rotterdam zal de start zijn van het Food Truck Festival seizoen. De nieuwe toegewezen locatie stelt ons in de gelegenheid om het festival nóg beter neer te zetten.

De ervaring van vorig jaar leert dat ons festival erg in trek is en we verwachten dat het op deze plek nog beter tot zijn recht komt”. Het familiefestival trok vorig jaar 8.000 bezoekers per dag in Rotterdam, is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden. Voor meer informatie zie: Festival Trek.

programma festival

Food Truck Festival TREK


Food Truck Festival TREK tovert parken om tot een groot & gezellig openlucht restaurant met tientallen mobiele keukentjes waarbij eten, drinken, live muziek en kleinkunst worden gecombineerd. Het festival wordt geleid door de ‘BurgeRmeester van TREK’. Het festival is gratis toegankelijk. Er wordt wel een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival TREK glas.

Bij de eerste bestelling betalen bezoekers hiervoor een eenmalige bijdrage van € 2,50 waarna het festival ‘glas’ bij iedere bestelling af kan worden gegeven aan de bar voor een ‘nieuw’ exemplaar bij het volgende drankje. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk.

Andere uitjes op 5 mei? Kijk snel op de agenda!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.