Floortje verliest hoop liefde
2 January 2017

Floortje Dessing verliest hoop in de liefde

Presentatrice Floortje Dessing heeft er geen vertrouwen meer in dat ze ooit nog gelukkig zal worden in de liefde. Het afgelopen jaar zag ze weer een relatie stranden. “Ik moet denk ik toch maar eens aan mezelf toegeven dat het er voor mij niet in zit, dat huisje, boompje, beestje”, zei ze vrijdag in RTL Boulevard.

Eigen ding

“Dat vind ik heel jammer hoor. Het lukt me gewoon niet, het gaat niet.” Dessing vindt het moeilijk om iemand te vinden “die het leven met mij leuk vindt”. “Ik ben natuurlijk ook iemand die heel erg mijn eigen plan trekt en mijn eigen ding doet”, zei de 46-jarige presentatrice, die geregeld wekenlang van huis is voor haar reisprogramma’s. “Daar zitten ook heel veel mensen niet op te wachten. Het is gewoon niet gelukt, ik geef het op.”

Onvergetelijk

Hoewel ze haar relatie zag stranden, noemt Dessing 2016 een ”echt onvergetelijk jaar”. “Ik heb een heel bijzonder jaar gehad.” Ze won de Gouden TelevizierRing, ”in ons vak toch wel een van de hoogst haalbare dingen”. “Nog steeds krijg ik tranen in m’n ogen als ik bedenk dat zo veel mensen op ons gestemd hebben.”

Ook ging een langgekoesterde wens van Dessing in vervulling toen ze terugging naar het door oorlog verscheurde Syrië. “Dat was moeilijk, zwaar en ingewikkeld, maar het dubbel en dwars waard.”

Delen:
Facebook Twitter Icon

1 reacties

  1. Wil je wel leren kennen,met mij gaat het net zo ben alleen niet weken van huis

    Ad | 2-01-2017
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé...

Zo win je het vertrouwen terug na een leugen

Gevoelens zoals schaamte, woede, wrok, rechtvaardiging, afweer en meer hebben je...

Is het lust of toch liefde?

Je hebt jezelf vast ook wel eens afgevraagd, wat voel ik...

Deze vier kenmerken verbinden mensen op relationeel vlak

Het zoeken en vinden van liefde hangt af van het vermogen...

Corona belemmert seksualiteit van jongeren

Online daten en flirten blijkt geen alternatief voor jongeren tijdens de...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie