menopauze

Flirttips van Françaises

De Franse vrouw staat bekend om haar elegantie. Niet alleen wat betreft kleding maar ook wat betreft haar flirt kunsten. De dames zijn dan ook overtuigd van hun eigen vaardigheden. Misschien kunnen wij als nuchtere Hollandse dames er nog wat van op steken.

Dit is hoe de Franse vrouwen het doen!

Loop zelfverzekerd

Loop niet als een aardappelzak op pootjes. Maak stappen door je voeten steeds in een rechte lijn voor elkaar te plaatsen, zodat je heupen meebewegen. Recht je schouders, houd je kin omhoog en kijk zelfverzekerd om je heen.

Wees katachtig

Beeld jezelf in dat je een elegante kat bent, licht, behendig en elegant. Verleiding heeft volgens de Franse te maken met het begrijpen van de effecten van je bewegingen, en die in je voordeel gebruiken.

Gedraag je als een dame

Verassing! Je bent een vrouw, dus gedraag je dan ook zo. Je hoeft niet in paniek te raken als je nagel breekt of als je zonder make-up de deur uit hoeft, maar een beetje vrouwelijkheid kan nooit kwaad.

Gebruik de man

Tuurlijk kan je zelf je jurk dicht ritsen of je jas aan trekken, maar als je man toch in de buurt zit, laat hem het dan doen. Het kan net zo verleidelijk zijn om een vrouw uit te kleden als om een vrouw aan te kleden. Laat het toe als een man de deur voor je open wilt houden of je stoel voor je aan wilt schuiven.

Investeer in mooie lingerie

Je hoeft niet meteen je lievelingsonderbroek de deur uit te doen omdat ie niet zo sexy is, maar investeren in mooie lingerie is goed voor jouw zelfvertrouwen en je doet hem er een plezier mee.

Stop niet met flirten

Dat je al een hele tijd bij elkaar bent, wil niet zeggen dat je elkaar niet meer kunt verleiden. Houd je relatie leuk en spannend. Flirten werkt bevrijdend en houd je jong.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.