Flirten voor een betere carrière

Je carrière wordt niet alleen bepaald door je werk. Ook op zakendiners en bedrijfsfeestjes kun je jezelf bewijzen en carrière maken. Als je het ver wil schoppen, dan moet je van elke gelegenheid gebruik maken om vooruit te komen. En er is geen betere manier om dat te doen dan door te flirten, zodat je sprankelend, onderhoudend en intelligent overkomt. We geven je enkele tips om te leren ‘sociaal te flirten’.

Angst niet tonen
Je mag nooit bang zijn of in elk geval nooit angst tonen. Het is belangrijk dat je elke situatie of gelegenheid de baas kan, meldt trendystyle.net. Ga daarom altijd met opgeheven hoofd op je doel af. Wandel je niet graag alleen een drukke zaal binnen, geef dan je jezelf een peptalk op voorhand, zodat je vol zelfvertrouwen je entree maakt.

Niet blozen
Kun je je onzekerheid toch niet helemaal verstoppen en ga je soms blozen? De ideale manier om dit te verstoppen is door een dekkende foundation te gebruiken. Alleen de gedachte al dat mensen je rode wangetjes niet kunnen zien, zal je geruststellen. Hierdoor durf je toch het ijs aan die ijzig stille tafel te breken.

Stijlvolle outfit
Voor een zakelijke gelegeheid waar je indruk wil maken is het belangrijk om je met zorg, vrouwelijk maar niet té sexy te kleden. Kies iets waar je je goed in voelt, dan zul je vanzelf zelfvertrouwen uitstralen. Om professioneel over te komen vermijd je best korte rokjes en diepe decolletés.

Alcohol
Vaak gaan bedrijfsfeestjes en diners gepaard met alcohol. Je mag meedoen met de rest, maar drink niet te veel. Met een klein glaasje op ben je meer ontspannen en lopen de gesprekken iets vlotter. Maar als je te veel op hebt, kan je een slecht figuur slaan en dat is het laatste wat je wil.

Intimidatie
Laat je niet intimideren door belangrijke namen, functies of ervaring. Op dat vlak scoor je misschien minder, maar je hebt vast andere punten waar jij beter in bent. Het belangrijkste om indruk te maken is dat je jezelf blijft.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?