contacten leggen

Flirten maakt gelukkig en zelfverzekerd

Flirten maakt je gelukkig en zelfverzekerder. Een Amerikaanse enquête toonde aan dat 50 procent van de mensen zich jong en sexy voelt als ze flirten, bij 37 procent geeft het een natuurlijke roes. Daarnaast kan het ervoor zorgen dat je de ware aan de haak slaat, wat je gelukkig maakt.

Zo draagt flirten bij tot een goede gezondheid. We geven jullie enkele tips zodat een flirtpartij ook bij jou op een succes uitdraait.

Flirtberichtjes

De makkelijkste manier om je liefde te tonen is via een sms’je. Onderzoekers toonden aan dat het juiste berichtje op het juiste tijdstip ideaal is om de romantiek te doen oplaaien. “Ik denk aan jou” is het vaakst verstuurde bericht tussen partners, blijkt uit onderzoek. Maar niets weerhoudt jou er natuurlijk van een origineler tekstje te bedenken.

Hou het vuur brandend

Ook al ben je getrouwd of heb je al lang een relatie, dit is geen reden om te stoppen met flirten. Flirtexpert Doug Fields geeft enkele tips om de vlam tussen jou en je partner brandend te houden: organiseer eens een romantisch dineetje zonder reden of schrijf een liefdesbrief. Het maakt eigenlijk niet uit wat je doet, het belangrijkste is dat je je geliefde laat weten hoe opwindend hij of zij is.

Hou het kort

Wil je flirten met iemand waar je een oogje op hebt, maar waarvan je niet weet wat hij of zij voor je voelt? Hou het dan vooral kort, anders ga je te veel verhullen of gaat je vlam het al snel vervelend vinden. Wees grappig en kom slim uit de hoek, maar doe er niet langer dan een paar minuten over om te bedenken wat je gaat schrijven. Hoe spontaner je berichtje, hoe beter.

Bron: HappyNews

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.