gelukkig zijn
5 November 2020

Flirten in tijden van corona, zo doe je het!

Flirten in tijden van corona, hoe doe je dat nu eigenlijk? Hoe kan je aan iemand laten zien dat je die wel ziet zitten met dat mondmasker op? Tips!

#1 Maak oogcontact

Een mondmasker bedekt – als je het goed doet – je mond -en neus, maar niet je ogen. Maak hiervan gebruik om oogcontact te maken met iemand anders. Stel, je vindt iemand aantrekkelijk, dan kan je dit laten merken door zijn/haar/hun blik vast te houden. Ga natuurlijk ook niet minutenlang in iemands ogen staren. Je hoofd een beetje schuin houden en of af en toe wat knipperen, is volkomen normaal!

#2 Lach met je ogen

Als er iets is wat een mondmasker wegneemt, is het toch een oprechte glimlach. Maar wist je dat je tijdens een glimlach wel 20 (!) spieren gebruikt? Als je lacht, ga je lachrimpeltjes (kraaienpootjes) rond de ogen zien. Dit komt doordat je de spiertjes rond de ogen gebruikt bij het glimlachen. Ook al denk je dus dat niemand het zou merken dat je lacht, doe het toch en SMIZE (smile with your eyes).

#3 Knipogen

Buiten dat je kan lachen met je ogen, zijn er nog andere zaken die je kan doen. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor de standaard knipoog. Wist je dat onze wenkbrauwen ook een grote rol spelen bij het flirten? Als een vrouw geïnteresseerd is, zal ze constant met haar wenkbrauwen bewegen. Bij een man kan die wenkbrauwbeweging maar een fractie van een seconde duren.

#4 Gebruik je stem

Wat naast lachen en knipogen nog zeer belangrijk is, is het gebruiken van je stem. Als je lacht, dan praat je enthousiaster en kom je vriendelijker over. Sprokkel al je moed bij elkaar en spreek iemand aan! Het moet natuurlijk niet per se aan de hand van een cliché openingszin. Zorg er vooral voor dat je extra goed articuleert en iets luider spreekt zodat de ander je goed verstaat.

#5 Lichaamstaal

Gebruik niet enkel je mimiek maar ook de rest van je lichaam. Maak gebaren met je handen en armen (zo geef je meer gewicht aan je emoties), streel door je haar of gooi het naar achter. Let erop dat je je goed recht, zodat je zelfzeker overkomt. Een geïnteresseerde man kan je aan verschillende kenmerken herkennen: als ze hun rug en schouders rechten, als ze hun armen openhouden (niet gekruist) of als ze hun handen in hun broekzak of achter de riem haken en nonchalant tegen de muur leunen. Geïnteresseerde vrouwen kan je herkennen als ze: hun schouders achterover trekken en hun borsten in de aandacht zetten, met hun heupen zwaaien of als ze herhaaldelijk hun benen over elkaar slaan.

Bron: MNM

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Vrouwen voelen zich in zomer sexier en flirten dan meer

De zomerse temperaturen doen de onzekerheid van de Nederlandse vrouw over...

Grotere borsten door Pfizer-vaccin?

Opmerkelijk verhaal: naast de bekende bijwerken, zoals het verkrijgen van lichte...

Daten in real life: tips!

Nu de terrassen weer open zijn, is het voor singles mogelijk...

Hier moet je aan denken wanneer je weer op vakantie gaat!

Vakantie naar deze landen blijven afgeraden. Maar naar welk land je ook...

Het mag weer: Daten in real life!

Nu de terrassen weer open zijn, is het voor singles mogelijk...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie

Condoom.nl