flirten als wilde dieren

Flirten bij de beesten af

Bijna Valentijn en weer een jaar dat jij geen partner hebt gevonden om je liefde aan te betonen. Waar schort het dan aan? Wij kunnen ons niet voorstellen dat er nooit iemand in jouw gezichtsveld komt, die jou doet omkijken en die je wel eens beter zou willen leren kennen. Je moet natuurlijk wel op enige manier kenbaar maken dat je aandacht getrokken is. Ben je onzeker over wat wel en niet mag bij flirten? Vooral je eigen gevoel volgen.

Leren flirten als wilde dieren

Met Flirtweek voor de deur mag er weer volop geflirt worden. Hoog tijd voor wat tips over flirten van Lexa.nl, het online datingplatform dat de meeste manieren biedt om een date te vinden. Flirten is een spannend spel van blikken, gebaren en woorden. Flirten zoals wij dat kennen is vergelijkbaar met het flirten van verliefde dieren. Sommige flirttechnieken zijn zelfs gebaseerd op de paringsrituelen uit het dierenrijk, maar wat kunnen we eigenlijk leren van wilde dieren?

Zorg dat je er verzorgd uitziet

Het begint met het benaderen van een potentiële flirtpartner. Kam je manen, borstel je vacht. Voor ons mensen betekent dit dat het belangrijk is dat je er verzorgd uitziet. Als je op iemand afstapt, draait het om contact maken. Kijk iemand dus aan en introduceer jezelf, waarbij je iets persoonlijks toevoegt. Voor een gorilla is dit door luid brullend op zijn borst te slaan, voor mensen is een subtielere aanpak misschien meer op zijn plaats.

Begin rustig en let op reactie van de ander

Met je flirtpartner in het vizier kun je voorzichtig beginnen met flirten. Kort je hand op iemands been of schouder leggen is spannend. Zuig je niet als een octopus te veel vast aan iemand. Een gesloten en nerveuze houding is ook niet aan te raden. Als een bange haas maak je simpelweg geen indruk. Dieren kunnen niet praten en zijn daarmee afhankelijk van non-verbale communicatie. Dit is de belangrijkste les die ze ons leren. Let op de reactie van de ander! Is de ander niet geïnteresseerd, ga dan niet door maar laat het erbij. Er zijn nog genoeg andere visjes in de zee.

Let’s Get Wild tijdens Flirtweek

Laat je inspireren door het dierenrijk en probeer je dierlijke flirttactieken van 9 tot 14 februari tijdens Flirtweek. Lexa.nl organiseert gedurende deze week borrels en evenementen voor singles door heel Nederland. Zo kun je op een ontspannen en leuke manier nieuwe mensen leren kennen, waarbij er natuurlijk volop gelegenheid is voor een onschuldige flirt. Let’s Get Wild tijdens Flirtweek!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam