flirten als wilde dieren

Flirten bij de beesten af

Bijna Valentijn en weer een jaar dat jij geen partner hebt gevonden om je liefde aan te betonen. Waar schort het dan aan? Wij kunnen ons niet voorstellen dat er nooit iemand in jouw gezichtsveld komt, die jou doet omkijken en die je wel eens beter zou willen leren kennen. Je moet natuurlijk wel op enige manier kenbaar maken dat je aandacht getrokken is. Ben je onzeker over wat wel en niet mag bij flirten? Vooral je eigen gevoel volgen.

Leren flirten als wilde dieren

Met Flirtweek voor de deur mag er weer volop geflirt worden. Hoog tijd voor wat tips over flirten van Lexa.nl, het online datingplatform dat de meeste manieren biedt om een date te vinden. Flirten is een spannend spel van blikken, gebaren en woorden. Flirten zoals wij dat kennen is vergelijkbaar met het flirten van verliefde dieren. Sommige flirttechnieken zijn zelfs gebaseerd op de paringsrituelen uit het dierenrijk, maar wat kunnen we eigenlijk leren van wilde dieren?

Zorg dat je er verzorgd uitziet

Het begint met het benaderen van een potentiële flirtpartner. Kam je manen, borstel je vacht. Voor ons mensen betekent dit dat het belangrijk is dat je er verzorgd uitziet. Als je op iemand afstapt, draait het om contact maken. Kijk iemand dus aan en introduceer jezelf, waarbij je iets persoonlijks toevoegt. Voor een gorilla is dit door luid brullend op zijn borst te slaan, voor mensen is een subtielere aanpak misschien meer op zijn plaats.

Begin rustig en let op reactie van de ander

Met je flirtpartner in het vizier kun je voorzichtig beginnen met flirten. Kort je hand op iemands been of schouder leggen is spannend. Zuig je niet als een octopus te veel vast aan iemand. Een gesloten en nerveuze houding is ook niet aan te raden. Als een bange haas maak je simpelweg geen indruk. Dieren kunnen niet praten en zijn daarmee afhankelijk van non-verbale communicatie. Dit is de belangrijkste les die ze ons leren. Let op de reactie van de ander! Is de ander niet geïnteresseerd, ga dan niet door maar laat het erbij. Er zijn nog genoeg andere visjes in de zee.

Let’s Get Wild tijdens Flirtweek

Laat je inspireren door het dierenrijk en probeer je dierlijke flirttactieken van 9 tot 14 februari tijdens Flirtweek. Lexa.nl organiseert gedurende deze week borrels en evenementen voor singles door heel Nederland. Zo kun je op een ontspannen en leuke manier nieuwe mensen leren kennen, waarbij er natuurlijk volop gelegenheid is voor een onschuldige flirt. Let’s Get Wild tijdens Flirtweek!

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.