Flirt tips voor single ladies tijdens het uitgaan

Maandag 11 juni is de Glamour Forever Party in Paradiso Amsterdam (geen zorgen over de dag: het feest duurt van 21u tot 01u). In de line-up: Ronnie Flex & Deuxperience, PHALERIEAU (Valerio Zeno), Walter Looks en Dio & Géza Weisz. En de gastenlijst, die is ook niet mis, kunnen we je vertellen. Van modellen en YouTubers tot acteurs en presentatoren.

Voor alle single and ready to mingle ladies out there: hieronder volgt een lijst met de beste flirttips voor tijdens het uitgaan. Rest jou alleen nog een ding te doen: snel een kaartje kopen (ze gaan hard) en de tips in praktijk brengen.

1.  Heb je een oogje op de barman, dan is je plan van aanpak vrij duidelijk: veel geld meenemen zodat je aan de lopende band bier/wijn/gin&tonic kunt halen

2. Met een vriendin opzichtig kletsen over en wijzen naar de man die je wel ziet zitten. Voelt hij zich bijzonder, gaat naar zichzelf wijzen van: hebben jullie het over mij? en als-ie een beetje zelfvertrouwen heeft, komt-ie jullie kant oplopen.

3. Cliché, maar werkt tijdens uitgaan oh zo goed: meerdere keren oogcontact maken, aan je haar plukken, lief lachen en afwachten.

4.  Tried and tested: naar de man toelopen en zeggen: heb je een vriendin, ben je gay? Nee? Mooi. Toevoeging: de vrouw in kwestie was niet compleet nuchter.

5. De beste plek om een praatje aan te knopen met een leuke man: aan de bar, als je op je drankje staat te wachten, of op het punt staat te bestellen. Heb je meteen een openingszin: “Ik dring niet voor, toch?”

Bron: Glamour

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.