goede voornemens

Flirt tips voor in de sportschool

Je bent lekker bezig met je work-out en opeens zie je dat die leuke man aan de andere kant van de zaal naar je kijkt in de spiegel. Hij ziet er goed uit, maar is hij nou aan het flirten of is het de zoveelste spierbundel die denkt dat hij heel wat is? Je gaat naar het volgende apparaat en kijkt stiekem naar hem, en ja hoor, hij kijkt je weer aan. Hij is jouw type dus, je volgende stap is……

Flirten

Ja, wat doe je dan? De sportschool is de ideale plaats om te flirten. Afhankelijk van waar je op uit bent, zal de manier waarop je reageert op een flirt of het initiatief neemt, ervoor zorgen dat er wat gebeurt of dat het weer over waait. Zet je beste beentje voort en laat deze kans niet voorbij gaan!

De basis

Probeer er goed uit te zien en zorg dat je lekker ruikt

Draag geen oude kleren met gaten, maar investeer in een nieuwe outfit waarin je er netjes, schoon en aantrekkelijk uit ziet. Overdrijf niet. Je wilt er niet uitzien als iemand die duidelijk uit is op een flirt. Niet te sexy dus, laat iets aan de verbeelding over. Zorg natuurlijk voor een deodorant en een handdoek om je zweet af te vegen.

Zorg er voor dat je benaderbaar bent

Sommigen van ons zetten tijdens het trainen een serieus gezicht op dat hem zeker zal afschrikken. Kijk vriendelijk, lach een beetje. Een glimlach opent de deur en men is minder bang je te benaderen. Ook een iPod in je oor zal er voor zorgen dat men je niet durft aan te spreken, omdat ze toch bang zijn dat je ze niet hoort. Laat die iPod dus in je zak.

Wees niet bang om de eerste stap te zetten

Als je iemand ziet die je hart sneller doet kloppen, blijf relaxed. Wacht op het juiste moment en begin een kort gesprek. Weet je niet wat je moet zeggen? Enkele voorbeelden: Hoe lang train je hier? Op welke sportschool trainde je hiervoor? Hoe werkt dit apparaat? Kan je me even helpen? Ik zie je vaak hier, hoe heet jij? Hoe veel keer per week train je? Er zijn een heleboel onschuldige vragen die je iemand kunt stellen op de sportschool, dus maak er gebruik van!

Wees vriendelijk, maar niet te vriendelijk

Wees vriendelijk maar niet vervelend. Als je een gesprek met iemand bent gestart, en hij reageert niet echt, stop er dan mee. Een flirt is niet leuk als het niet wederzijds is. Move on. Als je ziet dat hij wel interesse heeft wees vriendelijk. De beste flirters laten hun interesse in een ander persoon zien in plaats van over zichzelf te praten.

Geef een compliment

Een compliment geven kan soms moeilijk zijn maar in de sportschool waar iedereen zijn best doet om zijn uiterlijk te verbeteren, wil iedereen wel horen dat hun harde werken loont. Enkele voorbeelden: Mooie buikspieren, je traint ze zeker vaak? Je ziet er goed uit, hoe lang train je al? Je hebt hele mooie triceps. Wat je ook kunt doen is een compliment geven, lachen en doorlopen. Het geeft je een opening voor de volgende keer. Als je hem weer ziet lach en zeg hallo. Daarna is er van alles mogelijk.

Let op tekens dat hij single is

Kijk als hij een trouwring draagt (maar dat kan hij ook uit doen als hij traint). Probeer er in een gesprek achter te komen door vragen te stellen als: “traint je vriendin/vrouw ook hier? Met deze vraag laat je hem ook weten dat je een beetje interesse hebt.

Ga ervoor! De sportschool is de perfecte plaats om te flirten omdat je er genoeg tijd voor hebt en jullie ten minste een gezamenlijke interesse hebben. Gebruik dat in je voordeel! Met wat oefenen en heel veel zelfvertrouwen zal je makkelijk kunnen flirten in de sportschool. Dus relax, lach en stap er op af!

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.