goede voornemens

Flirt tips voor in de sportschool

Je bent lekker bezig met je work-out en opeens zie je dat die leuke man aan de andere kant van de zaal naar je kijkt in de spiegel. Hij ziet er goed uit, maar is hij nou aan het flirten of is het de zoveelste spierbundel die denkt dat hij heel wat is? Je gaat naar het volgende apparaat en kijkt stiekem naar hem, en ja hoor, hij kijkt je weer aan. Hij is jouw type dus, je volgende stap is……

Flirten

Ja, wat doe je dan? De sportschool is de ideale plaats om te flirten. Afhankelijk van waar je op uit bent, zal de manier waarop je reageert op een flirt of het initiatief neemt, ervoor zorgen dat er wat gebeurt of dat het weer over waait. Zet je beste beentje voort en laat deze kans niet voorbij gaan!

De basis

Probeer er goed uit te zien en zorg dat je lekker ruikt

Draag geen oude kleren met gaten, maar investeer in een nieuwe outfit waarin je er netjes, schoon en aantrekkelijk uit ziet. Overdrijf niet. Je wilt er niet uitzien als iemand die duidelijk uit is op een flirt. Niet te sexy dus, laat iets aan de verbeelding over. Zorg natuurlijk voor een deodorant en een handdoek om je zweet af te vegen.

Zorg er voor dat je benaderbaar bent

Sommigen van ons zetten tijdens het trainen een serieus gezicht op dat hem zeker zal afschrikken. Kijk vriendelijk, lach een beetje. Een glimlach opent de deur en men is minder bang je te benaderen. Ook een iPod in je oor zal er voor zorgen dat men je niet durft aan te spreken, omdat ze toch bang zijn dat je ze niet hoort. Laat die iPod dus in je zak.

Wees niet bang om de eerste stap te zetten

Als je iemand ziet die je hart sneller doet kloppen, blijf relaxed. Wacht op het juiste moment en begin een kort gesprek. Weet je niet wat je moet zeggen? Enkele voorbeelden: Hoe lang train je hier? Op welke sportschool trainde je hiervoor? Hoe werkt dit apparaat? Kan je me even helpen? Ik zie je vaak hier, hoe heet jij? Hoe veel keer per week train je? Er zijn een heleboel onschuldige vragen die je iemand kunt stellen op de sportschool, dus maak er gebruik van!

Wees vriendelijk, maar niet te vriendelijk

Wees vriendelijk maar niet vervelend. Als je een gesprek met iemand bent gestart, en hij reageert niet echt, stop er dan mee. Een flirt is niet leuk als het niet wederzijds is. Move on. Als je ziet dat hij wel interesse heeft wees vriendelijk. De beste flirters laten hun interesse in een ander persoon zien in plaats van over zichzelf te praten.

Geef een compliment

Een compliment geven kan soms moeilijk zijn maar in de sportschool waar iedereen zijn best doet om zijn uiterlijk te verbeteren, wil iedereen wel horen dat hun harde werken loont. Enkele voorbeelden: Mooie buikspieren, je traint ze zeker vaak? Je ziet er goed uit, hoe lang train je al? Je hebt hele mooie triceps. Wat je ook kunt doen is een compliment geven, lachen en doorlopen. Het geeft je een opening voor de volgende keer. Als je hem weer ziet lach en zeg hallo. Daarna is er van alles mogelijk.

Let op tekens dat hij single is

Kijk als hij een trouwring draagt (maar dat kan hij ook uit doen als hij traint). Probeer er in een gesprek achter te komen door vragen te stellen als: “traint je vriendin/vrouw ook hier? Met deze vraag laat je hem ook weten dat je een beetje interesse hebt.

Ga ervoor! De sportschool is de perfecte plaats om te flirten omdat je er genoeg tijd voor hebt en jullie ten minste een gezamenlijke interesse hebben. Gebruik dat in je voordeel! Met wat oefenen en heel veel zelfvertrouwen zal je makkelijk kunnen flirten in de sportschool. Dus relax, lach en stap er op af!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam