Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
goede voornemens
15 oktober 2018

Flirt tips voor in de sportschool

Je bent lekker bezig met je work-out en opeens zie je dat die leuke man aan de andere kant van de zaal naar je kijkt in de spiegel. Hij ziet er goed uit, maar is hij nou aan het flirten of is het de zoveelste spierbundel die denkt dat hij heel wat is? Je gaat naar het volgende apparaat en kijkt stiekem naar hem, en ja hoor, hij kijkt je weer aan. Hij is jouw type dus, je volgende stap is……

Flirten

Ja, wat doe je dan? De sportschool is de ideale plaats om te flirten. Afhankelijk van waar je op uit bent, zal de manier waarop je reageert op een flirt of het initiatief neemt, ervoor zorgen dat er wat gebeurt of dat het weer over waait. Zet je beste beentje voort en laat deze kans niet voorbij gaan!

De basis

Probeer er goed uit te zien en zorg dat je lekker ruikt

Draag geen oude kleren met gaten, maar investeer in een nieuwe outfit waarin je er netjes, schoon en aantrekkelijk uit ziet. Overdrijf niet. Je wilt er niet uitzien als iemand die duidelijk uit is op een flirt. Niet te sexy dus, laat iets aan de verbeelding over. Zorg natuurlijk voor een deodorant en een handdoek om je zweet af te vegen.

Zorg er voor dat je benaderbaar bent

Sommigen van ons zetten tijdens het trainen een serieus gezicht op dat hem zeker zal afschrikken. Kijk vriendelijk, lach een beetje. Een glimlach opent de deur en men is minder bang je te benaderen. Ook een iPod in je oor zal er voor zorgen dat men je niet durft aan te spreken, omdat ze toch bang zijn dat je ze niet hoort. Laat die iPod dus in je zak.

Wees niet bang om de eerste stap te zetten

Als je iemand ziet die je hart sneller doet kloppen, blijf relaxed. Wacht op het juiste moment en begin een kort gesprek. Weet je niet wat je moet zeggen? Enkele voorbeelden: Hoe lang train je hier? Op welke sportschool trainde je hiervoor? Hoe werkt dit apparaat? Kan je me even helpen? Ik zie je vaak hier, hoe heet jij? Hoe veel keer per week train je? Er zijn een heleboel onschuldige vragen die je iemand kunt stellen op de sportschool, dus maak er gebruik van!

Wees vriendelijk, maar niet te vriendelijk

Wees vriendelijk maar niet vervelend. Als je een gesprek met iemand bent gestart, en hij reageert niet echt, stop er dan mee. Een flirt is niet leuk als het niet wederzijds is. Move on. Als je ziet dat hij wel interesse heeft wees vriendelijk. De beste flirters laten hun interesse in een ander persoon zien in plaats van over zichzelf te praten.

Geef een compliment

Een compliment geven kan soms moeilijk zijn maar in de sportschool waar iedereen zijn best doet om zijn uiterlijk te verbeteren, wil iedereen wel horen dat hun harde werken loont. Enkele voorbeelden: Mooie buikspieren, je traint ze zeker vaak? Je ziet er goed uit, hoe lang train je al? Je hebt hele mooie triceps. Wat je ook kunt doen is een compliment geven, lachen en doorlopen. Het geeft je een opening voor de volgende keer. Als je hem weer ziet lach en zeg hallo. Daarna is er van alles mogelijk.

Let op tekens dat hij single is

Kijk als hij een trouwring draagt (maar dat kan hij ook uit doen als hij traint). Probeer er in een gesprek achter te komen door vragen te stellen als: “traint je vriendin/vrouw ook hier? Met deze vraag laat je hem ook weten dat je een beetje interesse hebt.

Ga ervoor! De sportschool is de perfecte plaats om te flirten omdat je er genoeg tijd voor hebt en jullie ten minste een gezamenlijke interesse hebben. Gebruik dat in je voordeel! Met wat oefenen en heel veel zelfvertrouwen zal je makkelijk kunnen flirten in de sportschool. Dus relax, lach en stap er op af!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Drie op vier singles wil geliefde ontmoeten in dagelijks leven

Drie op de vier singles ontmoet een geliefde het liefst in...

Meer bewegen en gezonder eten dit jaar? Met deze tips hou je het vol!

Heb jij het idee dat jij je naar de sportschool moet...

Flirten: wie moet er beginnen?

Flirten is hartstikke leuk en spannend! Het kan leiden tot een...

10 flirt tips voor tijdens het uitgaan

Ondanks het virtuele geflirt op datingapps en datingsites zijn er natuurlijk...

Voor een date hoef je de deur niet meer uit

Moest je 'vroeger' naar een bar, feest, dancing of andere happening...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie

SmartSingles.nl