Fit2SpeedDate combineert speeddating met een spetterende workout

Fit2SpeedDate is een initiatief van WellnessClubs en Lymic.nl. Het is de nieuwste dating sensatie waarbij fitness wordt gecombineerd met speeddating. Single sporters ontmoeten singles van het andere geslacht tijdens een spetterende workout.

De lancering van dit unieke nieuwe concept vindt op zaterdag 14 februari plaats om 15.00 uur bij WellnessClub Sports World in Amsterdam. Tijdens een circuittraining van een uur leren 11 single mannen en vrouwen elkaar op een sportieve manier kennen en kunnen ze aangeven of ze verder willen gaan tot een nadere kennismaking op een nieuwe date.

 â€œEr zijn verschillende redenen om lid te worden van een fitnessclub. Ongeveer 75% van de WellnessClubs leden van is lid om een cosmetische redenen. Hoofdzakelijk om af te vallen, maar ook het sociale aspect is belangrijk. Het ontmoeten van nieuwe mensen en nu misschien zelfs wel een nieuwe liefde! Je weet nu in ieder geval zeker dat je iemand aan de haak slaat die sportief is”, aldus Eva de Beijer, oprichter van WellnessClubs.

“Wij bieden als enige datingsite in Nederland de mogelijkheid om mensen te ontmoeten via online speed dates. Naast deze succesformule starten we nu in samenwerking met WellnessClubs als eerste in Nederland met speed dates in een fitnessclub. Een gezond alternatief op dating in de kroeg”, zegt Marjolein van Appeldorn, directeur Lymic.nl.

Fit2SpeedDate wordt bij verschillende fitnessclubs aangesloten bij WellnessClubs in heel Nederland aangeboden. Kijk voor alle data en locaties op www.fit2speeddate.nl.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?