mentale fitheid

Fit blijven nu je niet meer naar de sportschool kunt

Net zoals horeca en scholen zijn nu ook de sportscholen gesloten. Dat is natuurlijk vervelend, maar zowel online als in de buitenlucht zijn er genoeg dingen te doen om alsnog aan je fit-momentjes en workouts te komen. Met deze tips blijf je lekker in je vel!

Hardlopen

Het klinkt voor de hand liggend, maar het is wel één van de simpelste opties. Trek je hardloopschoenen aan en ga er op uit. Binnen een halfuur kun je alweer terug zijn en voel je je waarschijnlijk een heel stuk beter dan ervoor.

Online sportklassen

Helemaal niet je huis uit gaan en toch aan je beweging komen? Het kan met Fitchannel.com! VROUW en Fitchannel.com slaan de handen in één en geven jou een 30-minuten workout met Mark Tuitert cadeau! Via dit filmpje kun je een half uur lang genieten van de gratis workout.

Ja, dit betekent dat je de sportschool niet eens nodig hebt om te sporten! Daarbij biedt Fitchannel.com nog tientallen andere workouts aan en veel lekkere recepten. Ook is er een app waar je je resultaten kunt bijhouden, digitale begeleiding kan ontvangen en is er een community waar je altijd support aan kan vragen.

Buikspieroefeningen

Het enige wat je nodig hebt hiervoor is een yogamatje, of een andere zachte ondergrond, en je lichaam. En natuurlijk wat doorzettingsvermogen. Binnen een kwartiertje kun je al een heleboel verschillende buikspieroefeningen doen. Moet je even wachten op een e-mail reactie? Spring van je stoel en probeer een paar minuten de plank vol te houden. Zo zit je ook niet de hele tijd ongeduldig je e-mail te vernieuwen.

Dansen

Word je rusteloos van de hele dag stilzitten en wil je even iets leuks doen? Ga dansen! Zet je favoriete nummer op en gebruik je kamer als de dansvloer. Daarbij is dansen ook een goede manier om kinderen even hun energie kwijt te laten raken.

Bron: Fitchannel.com

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!