Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
mentale fitheid
20 maart 2020

Fit blijven nu je niet meer naar de sportschool kunt

Net zoals horeca en scholen zijn nu ook de sportscholen gesloten. Dat is natuurlijk vervelend, maar zowel online als in de buitenlucht zijn er genoeg dingen te doen om alsnog aan je fit-momentjes en workouts te komen. Met deze tips blijf je lekker in je vel!

Hardlopen

Het klinkt voor de hand liggend, maar het is wel één van de simpelste opties. Trek je hardloopschoenen aan en ga er op uit. Binnen een halfuur kun je alweer terug zijn en voel je je waarschijnlijk een heel stuk beter dan ervoor.

Online sportklassen

Helemaal niet je huis uit gaan en toch aan je beweging komen? Het kan met Fitchannel.com! VROUW en Fitchannel.com slaan de handen in één en geven jou een 30-minuten workout met Mark Tuitert cadeau! Via dit filmpje kun je een half uur lang genieten van de gratis workout.

Ja, dit betekent dat je de sportschool niet eens nodig hebt om te sporten! Daarbij biedt Fitchannel.com nog tientallen andere workouts aan en veel lekkere recepten. Ook is er een app waar je je resultaten kunt bijhouden, digitale begeleiding kan ontvangen en is er een community waar je altijd support aan kan vragen.

Buikspieroefeningen

Het enige wat je nodig hebt hiervoor is een yogamatje, of een andere zachte ondergrond, en je lichaam. En natuurlijk wat doorzettingsvermogen. Binnen een kwartiertje kun je al een heleboel verschillende buikspieroefeningen doen. Moet je even wachten op een e-mail reactie? Spring van je stoel en probeer een paar minuten de plank vol te houden. Zo zit je ook niet de hele tijd ongeduldig je e-mail te vernieuwen.

Dansen

Word je rusteloos van de hele dag stilzitten en wil je even iets leuks doen? Ga dansen! Zet je favoriete nummer op en gebruik je kamer als de dansvloer. Daarbij is dansen ook een goede manier om kinderen even hun energie kwijt te laten raken.

Bron: Fitchannel.com

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Wonen algemeen

gerelateerde artikelen

Vakantiegevoel tips thuis op deze zonnige zomerse dag

Ben je in dit coronatijdperk thuis aan het werk? Misschien vandaag...

Coronaproof daten: 5 tips!

Liefde vinden tijdens deze crisis vergt simpelweg wat creativiteit. Dus mocht...

30 leestips om de quarantaine door te komen

Hoe houden we het hoofd koel, ons lichaam in vorm en...

Blijf in contact en ontmoet elkaar in de liefde: Happn breidt haar diensten uit

Nu blijkt dat we in ieder geval tot 28 april zo...

Zo maak je het beste van daten tijdens ‘social distancing’

Is daten nog wel mogelijk nu we vooral binnen moeten blijven?...

singlessite gidsen

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

 mooi & gezond algemeen