10 rare verkeersregels buitenland

Fit blijven als je veel reist

Wanneer je veel moet reizen voor je werk, dan is het lastig om met een bepaalde regelmaat te sporten. Je bent immers op een andere plek aan het werk en als je weer uit het vliegtuig stapt en thuiskomt, heb je vaak geen puf meer. Toch is het mogelijk om fit te blijven. 

Tips om in shape te blijven

Je zult misschien niet voldoende tijd hebben voor complete workout sessies, maar gelukkig zijn er nog genoeg mogelijkheden om toch wat aan je lichaam te doen.

Ga op je plaats van bestemming naar een sportschool na het werk. In Nederland kun je bij nagenoeg alle sportscholen betalen voor een losse les of dagpas en bij veel sportscholen in het buitenland is dat net zo. Zoek van te voren uit of er een sportschool in de buurt van jouw hotel is en of je daar een dagpas kunt kopen.

Een andere optie is om een hotel te nemen met sportfaciliteiten. Dat hoeft geen super-de-luxe gym te zijn, een paar toestellen als een fiets en/of loopband is voldoende om toch na je werk nog even wat aan je conditie te doen. Wanneer het hotel zelf geen faciliteiten heeft, dan is het goed mogelijk dat ze afspraken hebben gemaakt met een sportschool in de buurt waar gasten gebruik van kunnen maken al dan niet tegen betaling. Vraag er naar bij de receptie van het hotel.

Zwemmen is natuurlijk ook een prima mogelijkheid want je traint er zo ongeveer al je spieren mee. Kijk dus of jouw hotel een zwembad heeft of zoek uit waar het dichtstbijzijnde openbare zwembad is.

Koop ook zelf een aantal attributen die makkelijk mee te nemen zijn en waarmee je kunt trainen op je hotelkamer, zoals pols- en enkelgewichtjes en elastische banden. En zorg natuurlijk dat je er instructieboekjes bij koopt zodat je het maximale uit de attributen kunt halen.

Check vooraf of je wellicht een dvd-speler op je kamer hebt of dat je deze eventueel bij kunt reserveren. Zo kun je workout-dvd’s meenemen, bijvoorbeeld aerobics of yoga.

Als al het bovenstaande niet mogelijk is, dan kun je altijd nog gaan hardlopen of op z’n minst een flink stuk gaan wandelen in de buurt van het hotel.

Zo zie je maar, er zijn voldoende mogelijkheden om fit te blijven als je veel reist en je zou dus geen excuses meer mogen hebben om niets te doen. Als je iedere dag 20 tot 30 minuten iets aan beweging kunt doen, al is het maar een stuk wandelen, dan doe je het goed!

Bron: Toostylish

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.