slowdaten trend

First Dates maar dan zonder camera’s

Ben jij naarstig op zoek naar een nieuwe liefde maar durfde je je niet op te geven voor First Dates? Dan heeft een restaurant in Doetinchem wellicht een mooie middenweg bedacht: op 1 mei kun je op blind date in het restaurant, maar dan zonder camera’s aan je tafeltje.

Liefdesbar

Op 1 mei wordt LEV Foodbar in Doetinchem omgetoverd tot LEV’s Liefdesbar, zegt eigenaresse Marlon Natrop tegen EditieNL. “Ik vind First Dates een heel leuk programma, en toen dacht ik ineens: waarom organiseren wij niet zoiets in ons eigen restaurant?” Het enorm populaire BNNVARA-programma ‘First Dates’, waarvan ook een Britse versie is, koppelt deelnemers aan elkaar en laat ze hun eerste date beleven terwijl de camera alle flirts en ongemakkelijkheden aan tafel vastlegt. “Wij willen het precies zo doen maar absoluut zonder camera’s”, zegt Natrop.

Gelegenheids-cupido’s

In totaal is er plek voor 45 mensen in het tijdelijke liefdesrestaurant. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar volgens Natrop zijn ze nog steeds op zoek naar nog meer singles. “Op onze site kun je je aanmelden, waarbij naar je leeftijd, interesses en eerdere dates wordt gevraagd”, zegt Natrop. Samen met twee collega’s legt zij vervolgens alle aanmelders naast elkaar en proberen zo een zo goed mogelijke match te maken. “We zijn voor de gelegenheid even omgetoverd tot cupido’s.” Net als in het tv-programma speelt de barman een grote rol. “First Dates heeft Victor, wij hebben barman Paul. Aan hem de taak om een ontspannen setting te creëren.”

Achterhoekse liefde

Wie niet in de Achterhoek woont, niet getreurd. Ook mensen van ver daarbuiten mogen zich aanmelden. Natrop: “Natuurlijk is het wel zo handig als je een beetje bij elkaar in de buurt woont, maar wie weet ontmoet een Amsterdammer wel zijn grote liefde in de Achterhoek, dat zou toch mooi zijn?”

Bron Editie.NL

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam