Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
slowdaten trend
13 maart 2019

First Dates maar dan zonder camera’s

Ben jij naarstig op zoek naar een nieuwe liefde maar durfde je je niet op te geven voor First Dates? Dan heeft een restaurant in Doetinchem wellicht een mooie middenweg bedacht: op 1 mei kun je op blind date in het restaurant, maar dan zonder camera’s aan je tafeltje.

Liefdesbar

Op 1 mei wordt LEV Foodbar in Doetinchem omgetoverd tot LEV’s Liefdesbar, zegt eigenaresse Marlon Natrop tegen EditieNL. “Ik vind First Dates een heel leuk programma, en toen dacht ik ineens: waarom organiseren wij niet zoiets in ons eigen restaurant?” Het enorm populaire BNNVARA-programma ‘First Dates’, waarvan ook een Britse versie is, koppelt deelnemers aan elkaar en laat ze hun eerste date beleven terwijl de camera alle flirts en ongemakkelijkheden aan tafel vastlegt. “Wij willen het precies zo doen maar absoluut zonder camera’s”, zegt Natrop.

Gelegenheids-cupido’s

In totaal is er plek voor 45 mensen in het tijdelijke liefdesrestaurant. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar volgens Natrop zijn ze nog steeds op zoek naar nog meer singles. “Op onze site kun je je aanmelden, waarbij naar je leeftijd, interesses en eerdere dates wordt gevraagd”, zegt Natrop. Samen met twee collega’s legt zij vervolgens alle aanmelders naast elkaar en proberen zo een zo goed mogelijke match te maken. “We zijn voor de gelegenheid even omgetoverd tot cupido’s.” Net als in het tv-programma speelt de barman een grote rol. “First Dates heeft Victor, wij hebben barman Paul. Aan hem de taak om een ontspannen setting te creëren.”

Achterhoekse liefde

Wie niet in de Achterhoek woont, niet getreurd. Ook mensen van ver daarbuiten mogen zich aanmelden. Natrop: “Natuurlijk is het wel zo handig als je een beetje bij elkaar in de buurt woont, maar wie weet ontmoet een Amsterdammer wel zijn grote liefde in de Achterhoek, dat zou toch mooi zijn?”

Bron Editie.NL

Delen:
Facebook Twitter Icon

1 reacties

  1. Wil een gelovige man. Liefst evangelisch. Lang en blond eigen tanden en werk dus geen niets nut. Romantischen super trouw. Zo dat wordt een lastige klus he?

    Conny Schouten | 14-03-2019
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Erotisch flirten op afstand doe je zo

Nu we voorlopig nog even aangewezen zijn op onze online dating...

Waarom geweldige vrouwen soms moeilijker de liefde vinden

Andere vrouwen lijken altijd moeiteloos van de een in de andere...

Vergeet datingsites maar doe mee aan winter date night

Eric Nijkamp van de Borgerswoldhoeve in Veendam zoekt singles die mee...

20 openingszinnen voor een leuk gesprek op datingapps

Heeft de persoon in kwestie niet veel informatie op zijn of...

Langeafstandsrelatie; hoe werkt dat?

Je hoort er steeds vaker over; een relatie met iemand in...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie