Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
succesvol speeddaten
23 juni 2018

First Dates komt in oktober terug: durf jij het aan?

Ook zo’n fan van First Dates? Dan ben je vast blij te horen dat dit leuke datingprogramma vanaf oktober weer te zien is! Met zijn donkere haren, blauwe ogen, achter een bar gekropen, kwam hij voor m’n barkruk staan en zei… “Waar hoop je op?” Fanatieke First Dates-kijkers weten wie we hier omschrijven en hebben het er moeilijk mee dat ze hem al even moeten missen op beeld: barman Victor. Maar hij komt terug!

Wie durft?

22 oktober om precies te zijn. Evenals maitre Sergio en de serveersters. Eind oktober begint een gloednieuw seizoen van First Dates en dat kan voor nu maar een ding betekenen: je kunt je opgeven!

Kandidaten gezocht!

Op de Facebookpagina van First Dates staat er, vers van de pers, een oproep: kandidaten gezocht! Iedereen, van jong tot oud, kan zich opgeven. De castingafdeling van het programma zoekt voor jou de beste match (wie is niet benieuwd naar de persoon bij wie je zo gezegd het best past) met wie je op blind date gaat in het First Dates restaurant.

Terugblik

Let wel: daten alleen al is spannend, laat staan met een camera op je gericht. Vorige seizoenen leverde dat hilarische, ongemakkelijke en heus ook geslaagde get togethers op. Zin in een recap? We hebben meerdere malen de leukste uitspraken onder elkaar gezet. Wat dacht je van “Ik heb echt like honger for life” en ‘Bruto ben ik 10 jaar single, netto 8.’

Opvallend aan vrouwen

Het afgelopen seizoen heeft ons ook het een en ander geleerd over vrouwen. Namelijk dat wij vooral degene zijn die passen voor een tweede date. Sterker nog; het is in de geschiedenis van First Dates nog geen enkele keer voorgekomen dat de vrouw ‘ja’ zei en de man ‘nee’. Ja, bij Clint en koffieliefhebber Pascalle, maar deze date was een verhaal apart.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Geen geluk in de liefde? Dan is Love Island op zoek naar jou

Ben jij klaar om het single-leven achter je te laten, maar...

Het corona-buikje: singles komen fit uit de lockdown

Praktisch naast de koelkast werken en minimale kansen op het showen...

Singles komen weer in actie!

Singles lijken met zicht op de nieuwe fase van de intelligente...

Online daten ongemakkelijk? Deze dating app belooft gespreksstof

Daten via apps is populair, ook in tijden van corona. Maar...

Single en eenzaam kan leiden tot angst en depressie

Ruim een kwart van de Nederlanders tussen de 25 en 45...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie