succesvol speeddaten

First Dates komt in oktober terug: durf jij het aan?

Ook zo’n fan van First Dates? Dan ben je vast blij te horen dat dit leuke datingprogramma vanaf oktober weer te zien is! Met zijn donkere haren, blauwe ogen, achter een bar gekropen, kwam hij voor m’n barkruk staan en zei… “Waar hoop je op?” Fanatieke First Dates-kijkers weten wie we hier omschrijven en hebben het er moeilijk mee dat ze hem al even moeten missen op beeld: barman Victor. Maar hij komt terug!

Wie durft?

22 oktober om precies te zijn. Evenals maitre Sergio en de serveersters. Eind oktober begint een gloednieuw seizoen van First Dates en dat kan voor nu maar een ding betekenen: je kunt je opgeven!

Kandidaten gezocht!

Op de Facebookpagina van First Dates staat er, vers van de pers, een oproep: kandidaten gezocht! Iedereen, van jong tot oud, kan zich opgeven. De castingafdeling van het programma zoekt voor jou de beste match (wie is niet benieuwd naar de persoon bij wie je zo gezegd het best past) met wie je op blind date gaat in het First Dates restaurant.

Terugblik

Let wel: daten alleen al is spannend, laat staan met een camera op je gericht. Vorige seizoenen leverde dat hilarische, ongemakkelijke en heus ook geslaagde get togethers op. Zin in een recap? We hebben meerdere malen de leukste uitspraken onder elkaar gezet. Wat dacht je van “Ik heb echt like honger for life” en ‘Bruto ben ik 10 jaar single, netto 8.’

Opvallend aan vrouwen

Het afgelopen seizoen heeft ons ook het een en ander geleerd over vrouwen. Namelijk dat wij vooral degene zijn die passen voor een tweede date. Sterker nog; het is in de geschiedenis van First Dates nog geen enkele keer voorgekomen dat de vrouw ‘ja’ zei en de man ‘nee’. Ja, bij Clint en koffieliefhebber Pascalle, maar deze date was een verhaal apart.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.