Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
fileflirten
27 januari 2018

Fileflirten: zo ga je te werk

Fileflirten, we hebben het er allemaal wel eens over. Maar in de praktijk doen we er nauwelijks aan. De meeste mensen zijn in de file namelijk meer met zichzelf bezig. Maar zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan flirten tijden het filerijden? Van flirten word je blij en de andere automobilisten ook. En wie weet hou je er een mooie romance aan over. Doorbreek dus die sleur in de alledaagse file! Maar hoe ga je te werk? 

Fileflirten? Hoe dan?

Hoewel normaal gesproken de openingszin een van de moeilijkste flirtmomenten is, is dat in de file het maken van contact. In dit geval oogcontact. Vanuit de auto is dat lastig omdat het maar op een beperkt aantal manieren kan.

Spiegeltje..

Zorg dat je er fris en fruitig uitziet en check in je spiegeltje of je haar goed zit. Behalve je uiterlijk is je auto het enige wat je potentiële flirt van jou kan zien. Via je auto kan je een deel van je identiteit uitdragen, wat kan helpen bij het fileflirten. Zo kan je je auto voor vertrek zelfs een extra poetsbeurt geven of als je in een vrolijke bui bent zelfs een surfbord op je dak binden.

Manoeuvreren

Kies met zorg een leuke man/vrouw. Draai je raampje omlaag om beter zicht te hebben en controleer terloops meteen even of iemand een trouwring draagt. Doe het subtiel, want je wilt je kansen niet verpesten voordat het flirten begint. Wanneer je een leuke bestuurder hebt gevonden, zorg dan dat je met je auto naast de zijne/hare komt te staan.

Versierstrategie

Veiligheid is belangrijk! Zorg ervoor dat je daadwerkelijk stil staat, zodat je in alle rust oogcontact met die knappe bestuurder kan maken. Als deze niet terugkijkt, trek dan de aandacht met een zacht duwtje op je claxon. Te lang of te hard toeteren komt agressief over en leidt zelden tot een succesvolle fileflirt. Als het eerste contact gelegd is en jullie een geïnteresseerde blik hebben uitgewisseld, kan je overstappen op een meer gewaagde versierstrategie. Het verkeer kan immers snel weer verder rijden en dan ben je elkaar kwijt. Gebaar naar de ander om ook het raam omlaag te draaien, zodat je een gesprek kan beginnen.

Datingapps

Vind je deze strategie te spannend? Houd het dan bij glimlachen en betekenisvolle blikken. Om dan toch kennis te kunnen maken met je fileflirt, kan je datingapps installeren die gebruik maken van een algoritme dat singles bij jou in de buurt laat zien, zoals Happn. Met een beetje geluk zit jouw crush ook op deze app. Het is ook hierbij belangrijk dat je volledig stilstaat, want geen flirt is een auto-ongeluk waard.

Hoe moet het niet?

Naast alle tips, zijn er ook nog don’ts te noemen:

Ga niet in je neus zitten peuteren. Het schijnt bezigheid nummer één te zijn in de file, maar als je wilt flirten doe je dit dus even niet.

Hetzelfde geldt voor bumperkleven. Het is natuurlijk verleidelijk om zo dicht mogelijk bij je flirt te gaan staan, maar dit is absoluut not done en bovendien overtreed je dan de verkeersregels. Same story voor een flirt links of rechts van je; daar probeer je ook niet bij in de buurt te komen. Denk aan de motorrijders die nog ruimte nodig hebben om door de file heen te rijden. Het zou toch wel gênant worden als je voor de ogen van je flirt terecht wordt gewezen door een andere weggebruiker of nog erger, bijna een ongeluk veroorzaakt? Dat is niet waar we een autoverzekering voor hebben afgesloten. En zonde van de magie van het fileflirten…

Bron: Overstappen.nl – Onafhankelijk energie vergelijken

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Daten tijdens warm weer? Let op de afknappers!

De kans groot dat de singles nu op het terras of...

Singles hunkeren naar een echte date na versoepeling van de coronaregels

Nu restaurants, terrassen, bioscopen en musea langzaamaan weer open gaan, is...

Veel singles zijn online date-moe

Aan enthousiasme en nieuwsgierigheid voor online daten was geen gebrek. In...

Online daten ongemakkelijk? Deze dating app belooft gespreksstof

Daten via apps is populair, ook in tijden van corona. Maar...

Blijf in contact en ontmoet elkaar in de liefde: Happn breidt haar diensten uit

Nu blijkt dat we in ieder geval tot 28 april zo...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie

SmartSingles.nl