billen

Festival trend: glitterbillen

Aan bizarre mode- en beautytrends is er op deze wereld geen gebrek, en met het festivalseizoen in het vooruitzicht wordt het aanbod altijd nog wat uitgebreider. Als we Cosmopolitan mogen geloven bijvoorbeeld, zullen we deze zomer veel glitterende billen zien.

Aantrekkelijk

Beeld je in dat je de hele dag op het strand hebt gezeten en dat je dan rechtstaat met een achterste vol zand. Normaal gezien kloppen we dat allemaal zo snel mogelijk van ons af, maar artieste Mia Kennington vindt dat net heel aantrekkelijk. Zo aantrekkelijk dat ze het effect nabootste met heel wat glitter en een nieuwe trend startte.

Glitter

Kennington maakt deel uit van The Gypsy Shrine, een gezelschap uit het Verenigd Koninkrijk dat de wereld rontrekt om de wereld net dat tikje meer glitter te geven. Ze bieden hun diensten aan voor onder meer festivals, vrijgezellenfeestjes en andere evenementen. En sinds het Beyond Sahara-festival in Marokko zijn hun glitterkonten erg in trek.

Vier stappen naar glanzende billen

Zelf vinden we het een ietwat bizarre en niet zo heel praktische trend. Wij krijgen instant beelden van toiletbrillen vol glitterrestjes, maar laat je dat vooral niet tegenhouden om het deze zomer zelf te proberen op Werchter of Couleur Café. In vier stappen heb je zelf zo’n glanzende billen:

  1. Begin met een basislaag waaraan de glitter zich kan hechten. Dat kan bodypaint zijn als je al een kleurtje onder je glitter wil, maar ook bijvoorbeeld een sterke haargel als je liever doorzichtig gaat.
  1. Breng glitter aan. Véél glitter.
  1. Mag het allemaal nog wat opvallender? Dan kan je altijd nog wat klevende (nep) edelstenen toevoegen.
  1. Fixeer je billen met een sterke haarlak of een make-up setting spray.

Ga en beglitter u!

glitterbillen

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.