weersomstandigheden vakantie

Festival flirttips in de regen

De lente is in zicht en over een poosje staan er weer leuke festivals op het programma. Ook als het weer niet meewerkt en de regen met bakken uit de hemel komt kun je als single heus goed voor de dag komen!

Hippe festival look

Een paar leuke regenlaarzen aan of een hippe poncho: zeker weten dat je eradorable en festival-proof uitziet. En uit een regenachtige situatie kun je ook best je voordeel halen. Wij deden onderzoek onder 700 Pepper singles. Wees het middelpunt van het festival dit weekend met onze tips om te flirten op een (regenachtig) festival!

Flirtspots

Realiseer je dat niet elke spot op een festival even geschikt is voor een flirt. Een meerderheid van de singles (54%) wordt het liefst versierd op het grasveld tijdens een break. Nu is dat natuurlijk niet zo aantrekkelijk als het gras vol plassen ligt. Zorg er dus voor dat je iets bij de hand hebt om die leuke jongen of dat leuke meisje van droge billen te voorzien. Zeker weten dat je hier punten mee scoort! Andere populaire plekken zijn in de buurt van de bar (18%) of vooraan op de dansvloer (16%).

Ik houd niet van regen, maar wel van spetters

Openingszinnen kunnen best werken, maar denk goed na over wat je zegt. Slijmen werkt over het algemeen averechts. “Jij bent de allermooiste van dit festival!” is een opmerking die minder goed werkt om iemand te imponeren. Als jouw festivaldate er als een verzopen katje uit ziet, kun je wel zeggen dat de regen hem of haar niet minder hot maakt.

Val je helemaal stil, dan kun je altijd vragen of je het programmaboekje even mag lenen. Slechts 4% vindt dit een slechte openingszin. Ben je je vrienden kwijt omdat ze plotseling gingen schuilen voor de regen? Vraag dan of je met haar mee mag! Vrouwen vinden het over het algemeen minder erg dan mannen om een vreemde op sleeptouw te nemen (10% om 17%). It’s raining man!

Be a gentleman/lady

Het belangrijkste advies: wees actief en attent! Begint het opeens te storten, leen dan je poncho uit of gebruik je jas om iemands hoofd droog te houden. 45% van de singles geeft aan dat dit een hele goede manier is om indruk te maken. Met trakteren scoor je punten bij zowel mannen (36%) als vrouwen (39%). Spontaan een drankje naar iemand brengen werkt dus altijd!

Op weekendfestivals heb je nog meer kansen om jouw festivaldate te charmeren. Vrouwen zien graag dat mannen hun handen uit de mouwen steken. Dus zie je een vrouw stuntelen met een tent of luchtbed, help dan even. De mannen worden, na hun fysieke inspanningen, het liefst bedankt met een massage tegen de spierpijn (46%). Zeker wanneer hij doorweekt is van de regen, is een massage perfect om weer op temperatuur te komen.

Onder moeders paraplu

Heb je jouw festivalmatch gevonden, trakteer hem of haar dan op een etentje. De mannen maak je het meeste blij met een biertje bij ondergaande zon (45%). Vrouwen delen het liefst een puntzakje friet (41%). Friet met bier dus. Onder moeders paraplu. Super romantisch!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag