weersomstandigheden vakantie

Festival flirttips in de regen

De lente is in zicht en over een poosje staan er weer leuke festivals op het programma. Ook als het weer niet meewerkt en de regen met bakken uit de hemel komt kun je als single heus goed voor de dag komen!

Hippe festival look

Een paar leuke regenlaarzen aan of een hippe poncho: zeker weten dat je eradorable en festival-proof uitziet. En uit een regenachtige situatie kun je ook best je voordeel halen. Wij deden onderzoek onder 700 Pepper singles. Wees het middelpunt van het festival dit weekend met onze tips om te flirten op een (regenachtig) festival!

Flirtspots

Realiseer je dat niet elke spot op een festival even geschikt is voor een flirt. Een meerderheid van de singles (54%) wordt het liefst versierd op het grasveld tijdens een break. Nu is dat natuurlijk niet zo aantrekkelijk als het gras vol plassen ligt. Zorg er dus voor dat je iets bij de hand hebt om die leuke jongen of dat leuke meisje van droge billen te voorzien. Zeker weten dat je hier punten mee scoort! Andere populaire plekken zijn in de buurt van de bar (18%) of vooraan op de dansvloer (16%).

Ik houd niet van regen, maar wel van spetters

Openingszinnen kunnen best werken, maar denk goed na over wat je zegt. Slijmen werkt over het algemeen averechts. “Jij bent de allermooiste van dit festival!” is een opmerking die minder goed werkt om iemand te imponeren. Als jouw festivaldate er als een verzopen katje uit ziet, kun je wel zeggen dat de regen hem of haar niet minder hot maakt.

Val je helemaal stil, dan kun je altijd vragen of je het programmaboekje even mag lenen. Slechts 4% vindt dit een slechte openingszin. Ben je je vrienden kwijt omdat ze plotseling gingen schuilen voor de regen? Vraag dan of je met haar mee mag! Vrouwen vinden het over het algemeen minder erg dan mannen om een vreemde op sleeptouw te nemen (10% om 17%). It’s raining man!

Be a gentleman/lady

Het belangrijkste advies: wees actief en attent! Begint het opeens te storten, leen dan je poncho uit of gebruik je jas om iemands hoofd droog te houden. 45% van de singles geeft aan dat dit een hele goede manier is om indruk te maken. Met trakteren scoor je punten bij zowel mannen (36%) als vrouwen (39%). Spontaan een drankje naar iemand brengen werkt dus altijd!

Op weekendfestivals heb je nog meer kansen om jouw festivaldate te charmeren. Vrouwen zien graag dat mannen hun handen uit de mouwen steken. Dus zie je een vrouw stuntelen met een tent of luchtbed, help dan even. De mannen worden, na hun fysieke inspanningen, het liefst bedankt met een massage tegen de spierpijn (46%). Zeker wanneer hij doorweekt is van de regen, is een massage perfect om weer op temperatuur te komen.

Onder moeders paraplu

Heb je jouw festivalmatch gevonden, trakteer hem of haar dan op een etentje. De mannen maak je het meeste blij met een biertje bij ondergaande zon (45%). Vrouwen delen het liefst een puntzakje friet (41%). Friet met bier dus. Onder moeders paraplu. Super romantisch!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.