uitjes weekend singles 50+

Feesten zonder kater

Heb jij er ook een handje van om in het weekend toch nét iets te diep in het glaasje te kijken? Gezellig met vrienden de kroeg in, avondje stappen, dansen, feesten en ja… doe nog maar een wijntje! Met als gevolg dat je de dag erna met een fikse kater zit opgescheept.

Die kater behoort binnenkort als het goed is tot de verleden tijd want er komt een wijn op de markt waar je geen kater van krijgt.

Goede voornemens

We nemen het ons allemaal geregeld voor. Dit jaar, dit weekend, morgen.. dan doen we het echt wat rustiger aan met die drankjes. Maar als het dan weer reuze gezellig is dan is dat goede voornemen als snel voor de zon verdwenen. De kater komt later zeggen ze en dat is doorgaans ook zo. Maar er is een nieuwe wijn in de maak waarbij die kater dus niet komt. Onderzoekers in Illionois hebben een manier gevonden om alcohol te brouwen waar je geen kater van krijgt.

Kater gen

Hoe ze het doen is ons (en anderen ook) nog een beetje een raadsel, maar het schijnt te maken te hebben met het isoleren en verwisselen van een bepaald gen dat de kater veroorzaakt. Volgens de onderzoekers is het allemaal nogal een technisch verhaal, maar ze blijven erbij dat het binnenkort mogelijk is om alcoholische dranken te brouwen waar je echt geen kater van krijgt.

Zou het iets voor jou zijn? Wij zijn benieuwd! Voorlopig moet je jezelf nog maar even proberen in toom te houden ;-).

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.