Favoriete internationale flirtzones op vakantie

Een beetje flirten moet toch geen kwaad kunnen. En al helemaal op vakantie! Nederlanders, Duitsers, Britten en Italianen flirten allemaal op hun eigen manier en hebben opmerkelijk genoeg een uiteenlopende keuze wat betreft de locatie om te flirten. Dit alles blijkt uit een recente enquête van HolidayCheck .

Dansvloer

De clubscene is de populairste flirtzone voor vakantiegaand Nederland, 41,7% sjanst er op los in bar en discotheek. Onze oosterburen wisselen tevens graag oogcontact uit met onbekenden op de dansvloer, 34,7% van hen geeft aan dat hun flirtvoorkeur uitgaat naar de disco. Britten begeven zich, na enige alcohol, met 28,3% eveneens op het liefdespad. Met een schamele 12,6% zijn de Italianen niet zo actief tijdens het nachtleven.

Waterpret

Rond het zwembad of op het strand, de ideale plaats voor 36,8% van de Italianen om het andere geslacht te versieren. Tevens een favoriete locatie voor de Duitsers (29,2%) en Nederlanders (25%), zij testen hier maar al te graag hun flirtbedrevenheid. 23,9% van de ondervraagde Britten neemt het flirt risico’ in de buurt van het zwembad en strand.

Singles excursie

Veel vakantiegangers boeken een excursie, niet alleen voor het bezoeken van een folkloristisch evenement, inheems dorpje of zonnig eiland. Een toeristisch uitje trekt in verhouding meer vrouwen. Mannelijke vakantiegangers denken daar een aantrekkelijke single te treffen, om daarmee de rest van de vakantie te vieren.

Dagtochtjes

Nederlanders zijn gek op georganiseerde dagtochtjes, 16,7% meent daar hun vakantielief te vinden. Italianen (14,9%) denken dat zij een excursie hebben geboekt om een begeerlijke vakantiepartner te vinden. 12,6% van de Duitsers kunnen het niet laten een beetje te flirten tijdens een saaie rondleiding. Teleurstellend zijn (weer) de Britten (8,7%), snappen zij niet dat er buiten ‘the pub’ ook potentiële kandidaten te vinden zijn?

Flirttechniek

Fris in het vliegtuig en alvast oefenen met de flirttechnieken, is het minst in trek bij de Nederlanders. Zo`n 4,2% spreekt dit idee aan. De Britten grijpen dit echter met veel enthousiasme aan, 26,1% van de ondervraagden waren hiertoe zeer bereid! Percentages voor Duitsland (12,1%) en Italië (9,6%) suggereren dat ook zij meer tijd nodig hebben om zich op te warmen voor cupido. (bron: Telegraaf.nl)

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?