zomer nachten slaap tips

Fatale fouten tijdens het daten veroorzaken barrières

Veel singles zoeken intens naar een man of vrouw om hun leven mee te delen, maar die zoektocht verloopt niet altijd even vlot. Sommige vrijgezellen creëren barrières voor zichzelf waardoor ze hun liefdeskansen verkleinen. Er zijn manieren om drie grote stoorzenders te vermijden.

In het verleden leven
Ja, het is goed mogelijk dat je een of meerdere mislukte dates achter de rug hebt. De meeste mannen en vrouwen zagen een date al eens anders aflopen dan ze hadden gehoopt. Maar probeer je datingverleden achter je te laten.

De negatieve ervaringen kunnen er immers voor zorgen dat je een angst ontwikkelt om je vrijgezellenleven op te geven.

Te weinig verkennen
De beste manier om te daten is door je niet te focussen op één man. Ga gerust uit met twee of drie interessante types, zo kan je voor jezelf uitmaken wat je echt van een relatie verlangt. Doe je dat niet, dan word je misschien blind verliefd op de verkeerde.

Jezelf isoleren
Communicatie is essentieel als je een date wil. Als je jezelf opsluit leer je sowieso minder nieuwe mensen kennen. Ook als je jezelf afstandelijk gedraagt, hou je mannen op een afstand.

Onthoud twee dingen: ga voldoende naar buiten en lach, zo oog je toegankelijk en zullen potentiële lovers sneller contact zoeken.

Bron: Nieuwsblad

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam