fashion tips vrouwen

Fashion tips voor modebewuste vrouwen

Dat je maar een keer een verpletterende eerste indruk kan maken, dat weten we allemaal. En die prachtige eerste indruk wordt mede bepaald door je uiterlijk en dus je kleding. Ben jij modebewust en een échte fahionista? Zet dan deze events snel in je agenda!

Vintage per kilo

Alle fashionista’s opgelet, want het wordt grijpen naar kleding! In Maastricht wordt het Vintage per Kilo evenement georganiseerd. Sinds 2012 kunnen vrouwen hier snuffelen tussen ruim 3.000 kilo aan vintage kleding. Het evenement werd in 2012 voor het eerst in Amsterdam gehouden en vindt nu plaats in de Limburgse stad. De tassen, schoenen en jurkjes hangen netjes in kledingrekken, dus geen grote zoektochten in bergen naar het perfecte kledingstuk. En de naam van het evenement is ook niet voor niks, want alle kleding is €15 per kilo.

Entree: gratis. Garderobe is verplicht en kost €1. Het evenement vindt 25 oktober plaats in de Maastricht Music Hall van 10.00-18.00. Voor meer informatie ga naar Vintageperkilo. 

Fashion festival in Utrecht

Modebewust, duurzaamheid en eerlijkheid. Dat zijn de woorden die zondag centraal staan tijdens het Fair Fashion Festival in Utrecht.

Tijdens de derde editie van het evenement worden bezoekers in contact gebracht met duurzame en eerlijke mode. Zo worden er tijdens het evenement masterclasses, workshops, een markt en modeshows georganiseerd. Om het event een extra duurzaam tintje te geven zal Jolanda Sap van Groenlinks samen met Anne Broeksma van Greenpeace het festival openen.

Het Fair Fashion Festival vindt hoofdzakelijk plaats in de Winkel van Sinkel in Utrecht, maar in de Centrale Bibliotheek en Oudegracht 201 & 304 staan ook nog activiteiten op het programma. Het kledingfestijn begint op 25 oktober om 13.00 uur in de Winkel van Sinkel. Entree: gratis. Kijk op Fairfashionfestival voor meer informatie over het evenement.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.